8gb Ram önerisi cl16

Bütçe ne kadar ?
Aynı modelden almanı öneririm. Farklı çip vb olursa sıkıntı olur

Crucial Ballistix Sport LT Red 8GB 2666MHz DDR4 Soğutuculu ( BLS8G4D26BFSEK) Masaüstü Ram - PttAVM.com kasamda bu ram takılı yanına bir tane daha eklicem kasadaki ram 3000 mhz cl16 bu sitede yanlış gösteriyor önerilere açığım 3200 mhz de olabilir ilerde anakart değiştirirsem birini overclocklar 3200 mhz kullanırım ikisinide
Şunu yükleyip sonuçları atar mısınız buraya?
Eğer Micron E-Die çıkarsa Siyah Ballistix'lerden alabilirsiniz, yüksek ihtimalle sorun çıkmayacaktır.

Şunu yükleyip sonuçları atar mısınız buraya?
Eğer Micron E-Die çıkarsa Siyah Ballistix'lerden alabilirsiniz, yüksek ihtimalle sorun çıkmayacaktır.
bilgisayarı daha yeni formatladığm için şu microsoft 2015 falan gibi yazılımlar olmadığndan hata veriyor şuan bakamıyorum o yüzden çipe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartınızdaki takılı olan ram modulünün aynısını almak doğru olacaktır yoksa sorunlar olabilir
XPG Gammix D30 AX4U320088G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com örnek veiriym bu daha iyi olmaz mı anakart değiştirdiğimde 3200 mhz kullanırım ikisinide

bilgisayarı daha yeni formatladığm için şu microsoft 2015 falan gibi yazılımlar olmadığndan hata veriyor şuan bakamıyorum o yüzden çipe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XPG Gammix D30 AX4U320088G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com örnek veiriym bu daha iyi olmaz mı anakart değiştirdiğimde 3200 mhz kullanırım ikisinide
Nasıl bir hata veriyor?
Yönetici olarak başlattığınızda herhangi bir sorun olmaması gerekiyor, bir de uygulamanın en son sürümü olması gerek.

Nasıl bir hata veriyor?
Yönetici olarak başlattığınızda herhangi bir sorun olmaması gerekiyor, bir de uygulamanın en son sürümü olması gerek.
directx ve microsoftun dosyası olmadığndan açılmıyorduda şimdi yüklüler antimalware trojen olarak gördüğünden şimdide yüklemek istemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,679
Üyeler
189,687
Son üye
Osimhen454545
Geri