8gb RX 9060 XT Alıırmı

ASTrok

80+
Reaksiyon skoru
34
dostlar fiyatlar tavan, bu devirde artık 16gb vram li kartlara verecek para yok bende 8gb olan ekran kartlarına yöneldim şimdi 16gb lık modelle arada dağlar kadar fark var bazı sitelerde 7-8k artıyo sizce bu paraya değermi önce 5060 alırım dedim fakat rx 9060 xt özellikle oyunlarda buranın altını çiziyorum amaç oyun, daha fazla performans gösterdiğini biliyoruz bu yüzden rx 9060 xt gayet güzel olur diye düşündüm ama vram konusu yüzünden emin olamadım siz ne dersiniz

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran fhd alıcam
Yinede garanti olsun hocam bazı oyunlar 1080p de bile 8 GB vram'in sınırlarını zorluyor

Arc b580 fiyatına göre çok iyi

Geriye kalan parayı monitör için kullanırsın

Yinede garanti olsun hocam bazı oyunlar 1080p de bile 8 GB vram'in sınırlarını zorluyor

Arc b580 fiyatına göre çok iyi

Geriye kalan parayı monitör için kullanırsın
bunun yanına işlemci ne koymalıyım çünkü hiçbir fikrim yok

dostlar fiyatlar tavan, bu devirde artık 16gb vram li kartlara verecek para yok bende 8gb olan ekran kartlarına yöneldim şimdi 16gb lık modelle arada dağlar kadar fark var bazı sitelerde 7-8k artıyo sizce bu paraya değermi önce 5060 alırım dedim fakat rx 9060 xt özellikle oyunlarda buranın altını çiziyorum amaç oyun, daha fazla performans gösterdiğini biliyoruz bu yüzden rx 9060 xt gayet güzel olur diye düşündüm ama vram konusu yüzünden emin olamadım siz ne dersiniz
16 sını al rfk arada 2 3k oynuyo zaten

rt açarım diyosan 5060 daha önde bu arada 1080p için alınabilir bütçen yoksa bence 2. el daha iyi bi kart al 7800 xt falan var mesela 16 17k lara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,484
Üyeler
198,772
Son üye
Beleşçi31

Geri