8GB VRAM'in 2025'te yetersiz oluşu

benim vram 4gb ölim ben

Sifir ekran kartı alıcam 10k civarinda daha fazla sini bulamam ikinci ele yönelemem mecbur rx 7600ün 8gb VRAMi ile yetineceğim
bu ay sıfır gigabyte gaming rx7600 9.5 kargo dahil verdim
bence 8gb kart alma. b580 al en azından

Gta v te benim kart 3 gb zor kullanıyor 8gb kullandırmayı nasıl başardın
1758483734879.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k her şey max dlss kalite mfg 2x

Kime göre neye göre yetersiz? CS, Valorant, Lol, Minecraft, pubg, fortnite falan oynayana gayet te yeterli.

16gb ramli macbook da cyberpunk oynadım az önce kanka ne anlatıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Valla usta benim pc kasıyor gta v de :D bazı yerlerde daha çok ondan fps falan kısıtladım en son
rx 6800 ile mi ? nasıl oluyor

dlss ve mfg ikisi de vram harcayan ayarlar hocam. ben kullanmadığım için bilmiyorum ne kadar vram etkisi oluyor hala 1080p 60fps monitör kullanıyorum
Hikaye modunu 40 saatte bitirdim mfg ondan sonra geldi. O zaman da 8-10 arası değişiyordu. Ama gta'da mfg bozuk ghosting yapıyor ama 1 aydır oynamıyom sırf vram kullanımı için girdim baktım.

rx 6800 ile mi ? nasıl oluyor

Hikaye modunu 40 saatte bitirdim mfg ondan sonra geldi. O zaman da 8-10 arası değişiyordu. Ama gta'da mfg bozuk ghosting yapıyor ama 1 aydır oynamıyom sırf vram kullanımı için girdim baktım.
oyun bozuk galiba bilmiyorum deli gibi droplanıyor aynı sisteme 3060 4060 ta kullandım yine aynıydı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
oyun bozuk galiba bilmiyorum deli gibi droplanıyor aynı sisteme 3060 4060 ta kullandım yine aynıydı
Ben 40 saat hikaye +10 saat de online oynadım. Hikayede drop vs yoktu fps de stabildi. Online'da biraz işler değişiyor. Kosatka ile gididen heistte yarı yarıya fps düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri