Acaba bu fiyat civarında daha iyi ram var mı ya? Nerde bulabilirim yoksa bu iyi mi gerçektenHiç fark edilecek bir şey değil diye biliyorum. Zaten düşürülebiliyormuş şimdi biraz inceledim CL değerleri hakkında hem bilgi de edinmek için.
Performans gözle görülemezPerformans farkı gözle görülebilir mi ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki daha ucuza iyi ram bulabilme şansım var mı ?
bulamazsınız bulsanız bile aynı performansı vermezAcaba bu fiyat civarında daha iyi ram var mı ya? Nerde bulabilirim yoksa bu iyi mi gerçekten
Bu fiyat civarlarında daha iyisini bulma şansım var mı ? Yoksa bu atılan link gerçekten performans canavarı mı ? dropların azalması tek isteğim.RipjawsV veya NeoForza önerebilirim arkadaşlar linklerini atmış zaten![]()
Maalesef RAM'ler hakkında pek bilgi sahibi değilim.Acaba bu fiyat civarında daha iyi ram var mı ya? Nerde bulabilirim yoksa bu iyi mi gerçekten
Bu fiyat civarlarında daha iyisini bulma şansım var mı ? Yoksa bu atılan link gerçekten performans canavarı mı ? dropların azalması tek isteğim.
Hocam ilk atılan linkteki daha iyi ama değil mi? yani şansım varsa ilk linki tercih edersiniz dimi kesinlikle ve bu asus prime b450mk karta uyumlu mu ?580TL ye 16GB 3000MHZ bakabilirsiniz.![]()
Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-DB30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-DB30 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-DB30 Ram özelliklerini incele, 2.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
.G.Skill Ripjaws V öneririm.
DDR4 olduğu sürece her anakarta uyumludur frekanslarda da sorun olacağını sanmıyorumHocam ilk atılan linkteki daha iyi ama değil mi? yani şansım varsa ilk linki tercih edersiniz dimi kesinlikle ve bu asus prime b450mk karta uyumlu mu ?
Hocam 2 adet gönderiyolar ve asus prime b450mk karta uyduğunu söylediler bilgisayardakini takıp 2 slot var zaten yanyana takıcam ve biostan 3200mhz ayarlıcam değil mi?
Evet.Hocam 2 adet gönderiyolar ve asus prime b450mk karta uyduğunu söylediler bilgisayardakini takıp 2 slot var zaten yanyana takıcam ve biostan 3200mhz ayarlıcam değil mi?
Çok sağolun alıcamEvet.
Hocam R5 2600 ile çalışmıyor diyen çok ben tam çözemedim ??? 3000Mhz çalışıyor diyip 3200 olunca mavi ekran veriyor diyen var yardım edin.Evet.
Hocam r5 2600 ile düzgün uyumlu çalışmıyor diyen çok ?RipjawsV veya NeoForza önerebilirim arkadaşlar linklerini atmış zaten![]()
Hocam r5 2600 işlemciyle uyumlu çalışmıyor diyenler var ne yapıcam ?Evet takarsın, OC'de yapabilirsin iyi çıkarsa.
ne bakıma düzgün ve uyumlu çalışmıyor ?Çok sağolun alıcam
Hocam R5 2600 ile çalışmıyor diyen çok ben tam çözemedim ??? 3000Mhz çalışıyor diyip 3200 olunca mavi ekran veriyor diyen var yardım edin.
Hocam r5 2600 ile düzgün uyumlu çalışmıyor diyen çok ?
Hocam r5 2600 işlemciyle uyumlu çalışmıyor diyenler var ne yapıcam ?