Neler Yeni

8x2GB Ram Tercihi(Önerilere açığım)

Benim çok oc ile işim yok.Ryzen için en iyisi hangisiyse onu alıcam.Abdullah abinin önerdiğini sipariş vericem size de çok teşekkürlerimi sunarım
Hayırlı olsun. Nice günlere kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lpx rammı hocam ben hıc almayayım neoforza ıle memnunum 3600mhz cl16 yaptım kullanıyorum
Neoforza C4 öyle deme.

3000' lik belleği 4400 yaptım ama siz bilirsiniz tabii. Yapında görelim diyorum artık. Hep diyorsunuz ama sonucunu atmıyorsunuz. Çipini paylaşın. Bir de ürün tamamen aynı SKU kodunda olsun. Bekliyorum. Boşa tartışma yapmayalım.
4400 MHz yaptığın ramin konusunu aç forum bilgilensin o zaman. Hız aşırtma konusunda seninle tartışacak değilim yapabildiklerimin yanına yaklaşamazsın da bu cümleleri bana kurdurtmayın. Cümlendeki bomboş havanı da kendine sakla senin burada kişisel dürtülerinle hareket etmiyorum veya hayatımda RevDiesDou için kanıtlamam gerekenler var diye bir boş zaman da yok bir yandan size cevap verirken şuan 3060 Ti testlerinin editini yapıyorum.

Sen OC'den önce üreticinin bile Ryzen sistemler için garanti vermediği Viper modelin akıbetini öğreneceksin ve sana bunu öğretene de teşekkür etmesini bileceksin. Boşa tartışmayalım falan afedersin de seninle tartışan kim? bir üyemi Viper faciasından kurtarma derdindeyim.

4400 MHz yaptığın ramin konusunu aç forum bilgilensin o zaman. Hız aşırtma konusunda seninle tartışacak değilim yapabildiklerimin yanına yaklaşamazsın da bu cümleleri bana kurdurtmayın. Cümlendeki bomboş havanı da kendine sakla senin burada kişisel dürtülerinle hareket etmiyorum veya hayatımda RevDiesDou için kanıtlamam gerekenler var diye bir boş zaman da yok bir yandan size cevap verirken şuan 3060 Ti testlerinin editini yapıyorum.

Sen OC'den önce üreticinin bile Ryzen sistemler için garanti vermediği Viper modelin akıbetini öğreneceksin ve sana bunu öğretene de teşekkür etmesini bileceksin. Boşa tartışmayalım falan afedersin de seninle tartışan kim? bir üyemi Viper faciasından kurtarma derdindeyim.
Viper almasın. Neoforza alsın. Corsair almasın G.Skill alsın.

Bunlar sonuç konuları. 4400 nasıl yapılır' ı yazmaya başlıyorum iyi forumlar.

(7) G.SKİLL RipJawsV 3000 MHz' den 4400 MHz' e Hız aşırtma | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
(7) RevDeisDou tarafından açılan konular | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
(7) 3600 MHz destekli anakartta G.Skill 3000 cl16 belleği 3733' ye hız aşırtma | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)

Geri