Neler Yeni

8x2GB Ram Tercihi(Önerilere açığım)

Ah kardeşim ahhh sizin bu boş şovlarınızın hayranıyım Latency değerin neden 76.8ns? sen orada 4400MHz yazınca hız aşırtma yaptığını mı zannediyorsun? gerçekten büyük zaman kaybı.

Ah kardeşim ahhh sizin bu boş şovlarınızın hayranıyım Latency değerin neden 76.8ns? sen orada 4400MHz yazınca hız aşırtma yaptığını mı zannediyorsun? gerçekten büyük zaman kaybı.
Belleklere hız aşırtma yaptım. 2:1 modda olduğundan dolayı işlemci kaynaklı performans düşüşü yaşadım. 3733 CL16 yaptım. Şuan sub timing optimizasyonu ile 64.1 NS alıyorum. OC yapmadım mı? Stok olarak 76ns falan. Fotoda bile 67.8ns 3733 olan.

Belleklere hız aşırtma yaptım. 2:1 modda olduğundan dolayı işlemci kaynaklı performans düşüşü yaşadım. 3733 CL16 yaptım. Şuan sub timing optimizasyonu ile 64.1 NS alıyorum. OC yapmadım mı? Stok olarak 76ns falan. Fotoda bile 67.8ns 3733 olan.
Ya hocam g.skill fiyatına değecek mi arada 50 60 tl fark var ? Alıyorum corsair

Bak kardeşim gerçekten hevesinizi tırnak ucu kadar kırmak istemiyorum kestirip atmaya çalışıyorum gerçekten ama saygısız bir tavırla üzerime üzerime geliyorsunuz şimdi sana oturup RevDeisDou OC'ye heveslisin ama OC bilgin çok az demek istemiyorum. Bir işlemciyi 10GHz'de yaparsın ama bu hız aşırtma yapmak değil heleki 64ns ve 76ns değerleri ile ben senin hız aşırtma laflarını kâle almam sorup öğrenmek sana kazandırır dik başlılıkla zaten hiçbir şey öğrenilmez öğrendiğini zannedersin.

Arkadaşalr 3000mhz CL15 8gb ram vardı ikinciyi takacaktım stoklarda kalmamış.8x2 gb ram önerebilir misiniz ? 650 TL bütçem var.Mhz ve cl değerleri iyi olsun
başlığa göre 8 tane 2gb ram istiyorsun :D

Hocam 60tl daha verecek miyim g.skill için o kadar mı fark vr ?
Corsair XMP
1606670686934.png

G.Skill XMP
1606670713990.png

Corsair olana 300 puan ekle kullanılabilir RAM kaynaklı.

Bu ise OC ile ram puanı
1606670751854.png

4400 MHz yaptığın ramin konusunu aç forum bilgilensin o zaman. Hız aşırtma konusunda seninle tartışacak değilim yapabildiklerimin yanına yaklaşamazsın da bu cümleleri bana kurdurtmayın.
Madem bu kadar güzel O.C. yapabiliyorsunuz 3000MHz LPX RAM 4133MHz OC bekliyorum sizden.

Ki zaten 4400Mhz yaptığım RAM'in konusu mevcut şu an.

Bak kardeşim gerçekten hevesinizi tırnak ucu kadar kırmak istemiyorum kestirip atmaya çalışıyorum gerçekten ama saygısız bir tavırla üzerime üzerime geliyorsunuz şimdi sana oturup RevDeisDou OC'ye heveslisin ama OC bilgin çok az demek istemiyorum. Bir işlemciyi 10GHz'de yaparsın ama bu hız aşırtma yapmak değil heleki 64ns ve 76ns değerleri ile ben senin hız aşırtma laflarını kâle almam sorup öğrenmek sana kazandırır dik başlılıkla zaten hiçbir şey öğrenilmez öğrendiğini zannedersin.
Teşekkür ederim. İyi forumlar. OC bilgimin arş olduğunu zaten sanmıyorum. Çoğu voltajdan anlamıyorum. İşlemci kontrolcüsündeki voltajlara 0 hakim olmama rağmen bir şey yapmaya çalışıyorum. Yabancı dilim A2. Yapıcak çok bir şey yok ama deniyorum. Zaten benden iyileri var ama sadece burada değiller veya yazmıyorlar. 4400 denemem %100 zevk amaçlı. Kullandığım veya önerdiğim değil ki zaten. Sizin benden daha iyi olduğunuz bariz belli. Ama Corsair LPX bellekleri 400 MHz hızaşırtılabilir gösteriyorsanız yapın. Yapın ki millette yapsın.

Geri