- Katılım
- 24 Ocak 2020
- Mesajlar
- 7,166
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,642
Bak kardeşim sen onu 4400MHz yapamazsın yaptığını zannedersin gerçekten bu konu hakkında bilgin yok ve seninle bu konu hakkında tartışmayacağım. Bu işle 4400MHz yazmakla olmaz anakarta 5GHz ramde yazarsın "daha iyisini yaparım" falan filan, hız aşırtma konusunda Türkiye'nin en iyisi değilim ama en iyilerden biriyim kendimce siz önce hız aşırtmanın bir bütün olduğunu kavrayacaksınız her işlemci ile her anakart ile hır aşırtma olmaz. Siz sanırsınız ki Ram hız aşırtmasındaki birinci faktör anakart? hayır işlemci.Şu an elimde bir sistem yok, sistemimi yakın zaman önce sattım. Arkadaş zaten 4400MHz yaptığı RAM'i ulaşabildiği MAX frekansa göre "deneme" amaçlı yapmış şu an 3733MHz kullanıyor.
Ben kızdığım nokta ne zaman aynı kişiyle tartışmaya girseniz "OC şov yaparım" "çok daha iyi OC yaparım" gibi şeyler söyleyip sonra gitmeniz. Bunu ima ettim bir nevi.
Corsair 4800MHz Dominator Ramler için Corsair tarafından 10700K ve 9900K için tam uyumluluk veriliyor. Ama 10700K bendeki işlemci ile XMP yoluyla çalışmadı v1.55 ile çalıştırabildim. Yani hız aşırtma tepkisel bir şeydir. Voltaj verdiğiniz şeyin bir silikon olduğunu kavra önce rüyanda da 4400MHz yaparsın.
Neden olmuyor o zaman diye soran yok herkes profesör aynen devam öğrenirsiniz bu şekilde