9 10 konuları, ders çalışma

Elfceei

80+
Reaksiyon skoru
2
Şuan 10. Sınıfım ve 9 u boş geçirdim 10 u da biraz boş geçirdim gibi ama en azından 10 bitmeden bir şeyler yapmak istiyorum. Özellikle kimyada vs çok zorlanıyorum hiçbir şey anlamıyorum, matematikte de öyle zorlanıyorum. Fizik 1. Dönem yapıyordum ama 2. Dönemde elektrik konusunda anlamamaya başladım.
Örneğin kimyada konu çalışıyorum ama o konun videosunu izlediğimde anlayamıyorum bir türlü. Hiçbir şey yetiştiriyormuş hissi çok var. Şuan 2. Dönem 1. Sınavlar da yaklaşıyor ne yapmalıyım, 9. Sınıf konularını ne ara bitirmeliyim, 10. Sınıf konuları da aynı şekilde. Bana Bi akıl verin lütfen 🙏🏼

okulun nasıl bi okul bilmiyorum ama lisedeki sınavlar çokta zor olmuyor şuanlık en kötü temel bilgileri öğrenip sınava girsen yeter. konu dinlerken anlamama sorununu da farklı bir hocadan dinleyerek yada kolay bir soru bankası çözen hocanın video çözümlerini izleyebilirsin. şuanlık önemli olmayabilir ama liseyi bitirince yks sınavında da şuan öğrendiklerin karşına çıkacak işte o zaman önemli olucak bununda bilincinde ol.

Çalışmaya devam et, sınavları geçmeye bak. Bir süre sonra anlamaya başlıcaksın. Önemli olan üniversite sınavı. Onun için obp nin de önemi var o yüzden 11 ve 12 de obp ni yüksek tut kimi yerde seni 20 bin öne atıcak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,507
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri