Asfalt Osman
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Hoca şiir ezberleyin dedi bende şiir bulamadım o yüzden buraya yazıyorum vatan sevgisi ile ilgili bir şiir olursa iyi olur ama her türden önerebilirsiniz
Bu kadar üşengeç ve cahil olman şaşırttı.Hoca şiir ezberleyin dedi bende şiir bulamadım o yüzden buraya yazıyorum vatan sevgisi ile ilgili bir şiir olursa iyi olur ama her türden önerebilirsiniz
Dediğin doğru fakat kararsızım o yuzdenBu kadar üşengeç ve cahil olman şaşırttı.
Cahil dediğimi bilgisiz manasında kullandım çünkü
BU FORUMA GİREBİLİYORSAN İNTERNETİN İLE ŞİİRLER DİYE YAZIP KENDİNE GÜZEL VE KOALY GELEN BİR ŞİİRİ EZBERLEYEBİLİRSİN VE ZAMAN KAYBETMEMİŞ OLURSUN.
Kanka neyin kararsızlığı şiir demiş hocan işte gidip bu şairinkini ezberle dememiş kolay geldiyse sana ezberle.Dediğin doğru fakat kararsızım o yuzden
bizim hoca da şiir ezberletcekmis performans vermek icin bunlari atti bunlardan birini okursan hocanin gozune girersin belkiHoca şiir ezberleyin dedi bende şiir bulamadım o yüzden buraya yazıyorum vatan sevgisi ile ilgili bir şiir olursa iyi olur ama her türden önerebilirsiniz
O fotoğraflardaki yazılar ne yazı yazasım geldi çok güzel yazmış kim yazdıysabizim hoca da şiir ezberletcekmis performans vermek icin bunlari atti bunlardan birini okursan hocanin gozune girersin belki
Hangi okul tanıdık geldi deHoca şiir ezberleyin dedi bende şiir bulamadım o yüzden buraya yazıyorum vatan sevgisi ile ilgili bir şiir olursa iyi olur ama her türden önerebilirsiniz
BalikesirdeHangi okul tanıdık geldi de
Anladım yakınmış ama aynı il de değil kusura bakmaBalikesirde