Neler Yeni

9. Sınıftan 10. Sınıfa geçiş

123kral14

80+ Silver
Neredeyse hiç okula gitmeden 9.sınıfı bitirdik. Tüm online derslere katıldım sınavlar iptal oluncaya kadar ve çoğu konuyu biliyorum son konular da ise gram fikrim yok. Neler önerirsiniz bu yaz tatilini güzel geçirip yks'de işimi şansa bırakmamak istiyorum. Anadolu lisesine gidiyorum -maalesef lgs istediğim gibi geçmedi 99 ortaokul ortalamalarımın hepsi-. Ders dışında lise için neler önerirsiniz, sınıftaki kişilerle de daha tanışmadım onlar birbirlerini tanıyorlar ortaokuldan ve sosyal biri olduğum halde arkadaşsız kalacak gibi hissediyorum. 9.sınıf notlarım; Notlarda şişirme yoktur. Sınıf ortalamaları berbat. Devlet okuludur.
1623326573474.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da dışarı çıkmak zorundayım. Gelince sorularınızı cevaplayıp önerilerinizi okuyacağım yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Neredeyse hiç okula gitmeden 9.sınıfı bitirdik. Tüm online derslere katıldım sınavlar iptal oluncaya kadar ve çoğu konuyu biliyorum son konular da ise gram fikrim yok. Neler önerirsiniz bu yaz tatili güzel geçirip yks'de işimi şansa bırakmamak istiyorum. Anadolu lisesine gidiyorum -maalesef lgs istediğim gibi geçmedi 99 ortaokul ortalamalarımın hepsi-. Ders dışında lise için neler önerirsiniz, sınıftaki kişilerle de daha tanışmadım onlar birbirlerini tanıyorlar ortaokuldan ve sosyal biri olduğum halde arkadaşsız kalacak gibi hissediyorum. 9.sınıf notlarım; Notlarda şişirme yoktur. Sınıf ortalamaları berbat.
Alıntıyı görüntüle
Bilmediğin ya da tekrar etmen gereken konuları youtubedan bir kanal bulup tekrar et bence, test falan çözmezdim yerinde olsam daha 9. sınıfsın yani o kadar kasmaya gerek yok bence ama tabi senin bileceğin iş, zaten 11-12 de istemesen de çözeceksin bence yazın tadını çıkar.

edit: sınıf ortalaman berbat değil, gayet iyi

war20anty

80+ Bronze
Neredeyse hiç okula gitmeden 9.sınıfı bitirdik. Tüm online derslere katıldım sınavlar iptal oluncaya kadar ve çoğu konuyu biliyorum son konular da ise gram fikrim yok. Neler önerirsiniz bu yaz tatili güzel geçirip yks'de işimi şansa bırakmamak istiyorum. Anadolu lisesine gidiyorum -maalesef lgs istediğim gibi geçmedi 99 ortaokul ortalamalarımın hepsi-. Ders dışında lise için neler önerirsiniz, sınıftaki kişilerle de daha tanışmadım onlar birbirlerini tanıyorlar ortaokuldan ve sosyal biri olduğum halde arkadaşsız kalacak gibi hissediyorum. 9.sınıf notlarım; Notlarda şişirme yoktur. Sınıf ortalamaları berbat.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da dışarı çıkmak zorundayım. Gelince sorularınızı cevaplayıp önerilerinizi okuyacağım yardımcı olan herkese teşekkürler.
Konu tekrarı yap bence. Unutma bunları.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
git bilim tekniğe abone ol
içindeki matematik sorularına günlerini ver ve çöz
içindeki makaleleri güzelce okju
kitap oku bolca bir de.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
9. Sınıfta konu tekrarı yap çok fazla çalışma sıkılabilirsin. 10 sınıf sonunda da tyt için genel tekrat yapıp deneme çözebilirsin belliaralıklarla

Top Bottom