God of war serisini oynayabilir benim kardeşimde hemen hemen o yaşta başladıGenelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
Aslında oynaması basit. Iyi fikir fakat vahşet içeriği var biraz pek korkacağını sanmıyorum. Uygun olur mu bilemedim. (2018 versiyonu easy mod)God of war serisini oynayabilir benim kardeşimde hemen hemen o yaşta başladı
forza 5 oynat çok eğlenirGenelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
Kaç yaşında kardeşinizKardeşime indirdim sevmedi ben oynuyorum şuan ops
Benim 4,5 yaşındaki kuzenim cod ve pubg , squad busters, Brawl stars, ( kapanmadan önce roblox oynuyordu) fortine oynayabilirse fortine oynatın derimBaşlığı oku.