900 950 tl mouse önerisi wireless

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
900
Merhabalar 900 tl civarında bir bütcem var mouse alacağım wireless olmasını istiyorum aklımda ve arkadaşlarımın tavsiyesi olarak şuanda Logitech g703 ve Glorious model O var hangisini almalıyım veya sizin tavsiyeniz varmı

Merhabalar 900 TL civarında bir bütcem var mouse alacağım wireless olmasını istiyorum aklımda ve arkadaşlarımın tavsiyesi olarak şuanda Logitech g703 ve Glorious model O var hangisini almalıyım veya sizin tavsiyeniz varmı
Bütçeni biraz daha arttırabilirsen G pro wireless öneririm hocam.

Bütçeni biraz daha arttırabilirsen G pro wireless öneririm hocam.g
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

g pro x ve g pro arasında ne fark var acaba

ve maalesef o kadar yükseğe çıkamam şuanlık ya öğrenciyim de

g pro x ve g pro arasında ne fark var acaba

ve maalesef o kadar yükseğe çıkamam şuanlık ya öğrenciyim de
Bildiğim kadarı ile maksimum 300-400 tl oynuyor ikinci ellere yönelebilirsin hocam istersen

dün gaming gen mağazasında 800 e g pro wireless vardı. Takipte kalın öyle bir kampanya yine gelebilir.

Bütçeni biraz daha arttırabilirsen G pro wireless öneririm hocam.
g pro wireless superlight olmayanlarda sorun vardı öyle duymuştum hocam bilgin olsun. sensör demiydi emin değilim ama ya sensör yada tıklamayla ilgili

dün gaming gen mağazasında 800 e g pro wireless vardı. Takipte kalın öyle bir kampanya yine gelebilir.
g pro wireless superlight olmayanlarda sorun vardı öyle duymuştum hocam bilgin olsun. sensör demiydi emin değilim ama ya sensör yada tıklamayla ilgili

Bende şu an iki mouse da var aktif olarak superlight kullanıyorumda diğerini 1 yıl kullandım herhangi bir problemi yok hocam

Bende şu an iki mouse da var aktif olarak superlight kullanıyorumda diğerini 1 yıl kullandım herhangi bir problemi yok hocam
valla bilmiyorum hocam sana şöyle diyim mouse çıktığında baya problemler vardı herkes şikayetçiydi bende superlight düşünüyorum ama biraz fazla pahalı geliyor

valla bilmiyorum hocam sana şöyle diyim mouse çıktığında baya problemler vardı herkes şikayetçiydi bende superlight düşünüyorum ama biraz fazla pahalı geliyor
bütçe var ama işte 2 bin bi mousa vermek koyuuyor :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,859
Üyeler
195,483
Son üye
CEGUERO
Geri