900TL Kasa+Psu Önerisi

Haaland

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
479
900tl bütçem var kasa+psu arıyorum hava akışı güzel bir kasa yanınada kaliteli bir psu önerirseniz iyi olur.
Not: Psu en az 500w olsun.

Son düzenleme:

Alabilirsen pylon 550w al

Bütçen yetmezse

800tl bütçem var kasa+psu arıyorum hava akışı güzel bir kasa yanınada kaliteli bir psu önerirseniz iyi olur.
Sisteminizi söyleyebilir misiniz?

800tl bütçem var kasa+psu arıyorum hava akışı güzel bir kasa yanınada kaliteli bir psu önerirseniz iyi olur.
Bu ikili de alınabilir

Alabilirsen pylon 550w al

Bütçen yetmezse
Kasa olarak böyle bir alternatif de var, forumda kullanan bir üye vardı hatta baya memnundu. İncelemesini bulabilsem atardım ama bulamadım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performax Xenom için çok ses çıkarıyor diye bir şikayet okumuştum.

Kasa olarak böyle bir alternatif de var, forumda kullanan bir üye vardı hatta baya memnundu. İncelemesini bulabilsem atardım ama bulamadım :D
Ben Colder modelini kullandığım için öneriyorum. Yakında incelemesini yaparım :)

Kasa hakkında sorun varsa sorabilirsin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performax Xenom için çok ses çıkarıyor diye bir şikayet okumuştum.
Bilmiyorum, kasa iyi hava alıyor diye onu tercih etmiştim

Ben Colder modelini kullandığım için öneriyorum. Yakında incelemesini yaparım :)

Kasa hakkında sorun varsa sorabilirsin
Yakın zamanda ben de kasa değiştirmeyi düşünüyordum hocam, incelemeyi dört gözle bekliycem :D

Geri