Sisteminizi söyleyebilir misiniz?800tl bütçem var kasa+psu arıyorum hava akışı güzel bir kasa yanınada kaliteli bir psu önerirseniz iyi olur.
Not: Psu en az 500w olsun.
Bu ikili de alınabilir800tl bütçem var kasa+psu arıyorum hava akışı güzel bir kasa yanınada kaliteli bir psu önerirseniz iyi olur.
Not: Psu en az 500w olsun.
![]()
Gametech Colder Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Colder Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gametech Colder Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Alabilirsen pylon 550w al![]()
XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen yetmezse
![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Performax Xenom için çok ses çıkarıyor diye bir şikayet okumuştum.
Ben Colder modelini kullandığım için öneriyorum. Yakında incelemesini yaparımKasa olarak böyle bir alternatif de var, forumda kullanan bir üye vardı hatta baya memnundu. İncelemesini bulabilsem atardım ama bulamadım![]()
Gametech Redline 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Redline 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gametech Redline 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Bilmiyorum, kasa iyi hava alıyor diye onu tercih etmiştimKasa olarak böyle bir alternatif de var, forumda kullanan bir üye vardı hatta baya memnundu. İncelemesini bulabilsem atardım ama bulamadım![]()
Gametech Redline 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Redline 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gametech Redline 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Performax Xenom için çok ses çıkarıyor diye bir şikayet okumuştum.
Yakın zamanda ben de kasa değiştirmeyi düşünüyordum hocam, incelemeyi dört gözle bekliycemBen Colder modelini kullandığım için öneriyorum. Yakında incelemesini yaparım
Kasa hakkında sorun varsa sorabilirsin