9060xt 8gb kullanan var mı

Islemciyi eyzen 5 5600 yapsam kurtarir mi sizce hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam ben olsam 3060 ti veya 6700xt seviyesi bir şey alırdım artan para ilede ryzen 5600 veya 5700 zorlardım zaten anakartınız am4 maksimum geçebileceğiniz işlemci bunlar ilk işlemci alıp sonra ekran kartı alma durumunda darboğaz ihtimali sıfır işlemci güçlü olunca darboğaz olmuyor ben öyle yapmıştım zamanında ryzen 2600 gtx1650 süper vardı önce işlemciyi 5600e çektim geçen hafta da 3060ti aldım
Ascrock B550M Am4 DDR4 anakrt var bende ekran kartiyla uyumlu degil mi hocam pek anlamiyorum yeni siparis verdim ekran kartini

Aga adamın 12bin bütçesi var. Ya b580 ya 4060 alacak. 9060xt bu fiyata düşmüşken almasın mı yanı. Mantıklı bi seçenek söyleyin o zaman

Aga adamın 12bin bütçesi var. Ya b580 ya 4060 alacak. 9060xt bu fiyata düşmüşken almasın mı yanı. Mantıklı bi seçenek söyleyin o zaman
Hicam monitorum 1080p zaten bana yeter diye düşündüm işlemcim çok darbogaz yapmasin yetwr bana bir de ascrock b550m am4 ddr4 anakart var ekran karti uyumlu degil mi takabilirim

Ekran kartının kullanımının düşük kaldığı zamanlarda mesela ekran kartı %85 kullanıyorsa darbogazdir %100e yakın olması lazım ( İşlemci gerektiren csgo valorant veya düşük oyun ayarlarında hiçbir ekran kartı %100 kullanmaz)
Hikayeli oyunlsrin çogunda hoghwards legacy haric %100 e yakin kullanmis bi csde %40 onuda grafigi lowa cekmis zaten ayarlari artirsam onda da daha yuksek fps alirim gibi

Hikayeli oyunlsrin çogunda hoghwards legacy haric %100 e yakin kullanmis bi csde %40 onuda grafigi lowa cekmis zaten ayarlari artirsam onda da daha yuksek fps alirim gibi
Cod warzoneyi de low da çekmiş adam

Hocam aldım bütçem yoktu zaten monitor 1080p bu arada darbogaz ne derece de olur cs2 falan kasmadan oynarim degil mi
CS'de max ayarlarda 7-8gb rahat kullanıyor ekran kartı

CS için aldıysan işlemci değişmelisin 5500 gücünde bir işlemci o

CS'de max ayarlarda 7-8gb rahat kullanıyor ekran kartı

CS için aldıysan işlemci değişmelisin 5500 gücünde bir işlemci o
Sadece cs için almadim ancak zaten ful grafikler de oynamam lowa dogru çekerim ayarlari diye dusunuyorum

Islemciyi eyzen 5 5600 yapsam kurtarir mi sizce hocam

Ascrock B550M Am4 DDR4 anakrt var bende ekran kartiyla uyumlu degil mi hocam pek anlamiyorum yeni siparis verdim ekran kartini
Bilemiyorum hocam 5600 5060 kullanmayın diyorlar

5060 Ti 8 GB ve 9060 XT 8 GB VRAM darboğazından dolayı tam performansını gösteremeyen bir kart, keşke almasaydınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,027
Üyeler
183,371
Son üye
Alppo
Geri