9060xt 8gb kullanan var mı

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar 9060xt 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 5600g sizce çok darbogaz yapar mi ya da kullananlar varsa oyunlardaki performansi hakkinda bilgi verebilir mi teşekkür ederim

1080P'de ufak yapar ama 8 GB önermem

Hocam aldım bütçem yoktu zaten monitor 1080p bu arada darbogaz ne derece de olur cs2 falan kasmadan oynarim degil mi
cs2 işlemci oyunu sizin de işlemciniz çok iyi değil kasmaz ama fpsleri çok yüksek beklemeyin onu da geçtim kaça aldınız 8gblığı?

cs2 işlemci oyunu sizin de işlemciniz çok iyi değil kasmaz ama fpsleri çok yüksek beklemeyin onu da geçtim kaça aldınız 8gblığı?
Cs 2 zaren işlemciye baglı bi oyun kardeşim agırlıklı işmecili grafik kartı kullanan oyunlarda hissedersin darbogazı
144fps uzeri alirmiyim ekran 144hz cunku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12kya aldım hocam indirimde

Hocam aldım bütçem yoktu zaten monitor 1080p bu arada darbogaz ne derece de olur cs2 falan kasmadan oynarim degil mi
Ben i7-4770K + GT 1030 ile oynuyorum. 90 FPS'e kadar çıkıyor. Darboğaz elbet olacak, takılacak bir şey değil

Arkadaşlar 9060xt 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 5600g sizce çok darbogaz yapar mi ya da kullananlar varsa oyunlardaki performansi hakkinda bilgi verebilir mi teşekkür ederim
hocam keşke ikinci ele yönelip kalan bütçe ile işlemci yükseltmesi yapsaydınız o zaman şu an alacağınızdan çok daha fazla fps alırdınız

hocam keşke ikinci ele yönelip kalan bütçe ile işlemci yükseltmesi yapsaydınız o zaman şu an alacağınızdan çok daha fazla fps alırdınız
Hocam indirimde aldim zaten 12kya sonra da islemxi yukseltirim diye dusundum şimdilik idare etsin yeter diye düşündüm monitor 1080p zaten

Hocam indirimde aldim zaten 12kya sonra da islemxi yukseltirim diye dusundum şimdilik idare etsin yeter diye düşündüm monitor 1080p zaten
anladım hocam ben olsam 3060 ti veya 6700xt seviyesi bir şey alırdım artan para ilede ryzen 5600 veya 5700 zorlardım zaten anakartınız am4 maksimum geçebileceğiniz işlemci bunlar ilk işlemci alıp sonra ekran kartı alma durumunda darboğaz ihtimali sıfır işlemci güçlü olunca darboğaz olmuyor ben öyle yapmıştım zamanında ryzen 2600 gtx1650 süper vardı önce işlemciyi 5600e çektim geçen hafta da 3060ti aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,473
Üyeler
183,436
Son üye
cwquatro
Geri