Hocam ekran kartı markasında markasına değişir direkt 9060 diye bakmamak lazım ama o kasaya tüm modelleri sığar diye düşünüyorum
Evet ASUS Prime Radeon RX 9060 XT OC 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı almayı düşünüyorumTamam da hangi modeli sizin kasanız 30.5cm kadar destekliyor almak istediğiniz kartı google da aratın üreticinin sitesinde boyutları yazar
Mesela asus prime ucu ucuna sığıyorASUS Prime Radeon™ RX 9060 XT OC Edition 16GB GDDR6 - Tech Specs
The ASUS Prime Radeon™ RX 9060 XT 16GB GDDR6 OC Edition boasts three axial-tech fans for supreme coolingwww.asus.com
Tamam da hangi modeli sizin kasanız 30.5cm kadar destekliyor almak istediğiniz kartı google da aratın üreticinin sitesinde boyutları yazar
Mesela asus prime ucu ucuna sığıyorASUS Prime Radeon™ RX 9060 XT OC Edition 16GB GDDR6 - Tech Specs
The ASUS Prime Radeon™ RX 9060 XT 16GB GDDR6 OC Edition boasts three axial-tech fans for supreme coolingwww.asus.com
Eyw deniycez bakalım şansımızıAçıkcası alıp da uğraşmak var en azından kasa 33 ekran garanti 31 olsa garantiye gidilirdi ama teknik verilerde sığar gözüküyor . denemek lazım ben olsam denerdim içine sinmezse kasayı satar yeni kasa alırdım ama karar sizin .