9060xt hazır sistem karşılaştırma

devoker

80+
Reaksiyon skoru
0

1-2 özelleştirme yaptım. Neredeyse aynı fiyatlar. Hangisi alınır? Hiçbiri diyorsanız bu bütçede nasıl sistem önerirsiniz?

tartışmaya kapalı 7500f ama özelleştirme şart

7500f li olanı nasıl özelleştirdin

ram 2x16 xpg
soğutucu peerless assasin falan alırsın başka siteden incehesapta güzel soğutucu yok gibi
kasayla ssdyi bilmiyom

Kullanılan parçalara bak ondan sonra bunu de. Gerçekte 12V kanalından 450W veren PSU kullanmışlar sistemi çalıştırmaya bile yetmez. Meder Bronze'da soğutucuyu +200 TL Evercool yapınca kusursuz sistem oluyor.
daha önce meder gold bu kasa ile değildi
ben de ürünün içine girmeden değişikliği görmeden bu yorumu yapmışım

eleştirinizde haklısınız
lakin güncellemeler yaptıktan sonra aradaki fiyat farkına rağmen 7500f derim
14400f li hiç bir sisteme 30k üstü para veresim gelmiyor çok çok çok cazip fiyat olmadıktan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanılan parçalara bak ondan sonra bunu de. Gerçekte 12V kanalından 450W veren PSU kullanmışlar sistemi çalıştırmaya bile yetmez. Meder Bronze'da soğutucuyu +200 TL Evercool yapınca kusursuz sistem oluyor.
ikimiz de hatalı incelemişiz
siz de sayfayı aşağıya kaydırarak arkadaşın güncellemesini görmemişsiniz benim gibi
vento kasaya güncellemiş

daha önce meder gold bu kasa ile değildi
ben de ürünün içine girmeden değişikliği görmeden bu yorumu yapmışım

eleştirinizde haklısınız
lakin güncellemeler yaptıktan sonra aradaki fiyat farkına rağmen 7500f derim
14400f li hiç bir sisteme 30k üstü para veresim gelmiyor çok çok çok cazip fiyat olmadıktan sonra

ikimiz de hatalı incelemişiz
siz de sayfayı aşağıya kaydırarak arkadaşın güncellemesini görmemişsiniz benim gibi
vento kasaya güncellemiş
Özelleştirmeler sonrası durum:

a620 anakart mı

1-2 özelleştirme yaptım. Neredeyse aynı fiyatlar. Hangisi alınır? Hiçbiri diyorsanız bu bütçede nasıl sistem önerirsiniz?
siz bu sistemin ekran kartını yükseltmeyi filan düşünüyormusunuz ilerleyen dönemlerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri