banka limit verse koyması sorun değil de 25 e zor ayarladım hediye çeki indirim koduyla vs. kalanı tamamlayıp almayı düşünüyorumKoyup Pulse 9070xt al bence 4k falan fark var
banka limit verse koyması sorun değil de 25 e zor ayarladım hediye çeki indirim koduyla vs. kalanı tamamlayıp almayı düşünüyorumKoyup Pulse 9070xt al bence 4k falan fark var
1080 yetiyor bana hemde mükemmel ikili (!) 27"1080p kullanıyor olsam 9070xt ye geçmezdim
2.el bak istersen temiz 1-2 aylık vs ben öyle yaptım psu/SSD ekipma-monitor hariç hepsi 2.el 1 aylık falan denk getirdim bursada sende denk getirirsin muhtemelen 9070xt ye geçebilirim bu arada satmayı düşünüyorum 9070 i KFG var düşünürsen eğerbanka limit verse koyması sorun değil de 25 e zor ayarladım hediye çeki indirim koduyla vs. kalanı tamamlayıp almayı düşünüyorum
taksitle almayı planlıyorum2.el bak istersen temiz 1-2 aylık vs ben öyle yaptım psu/SSD ekipma-monitor hariç hepsi 2.el 1 aylık falan denk getirdim bursada sende denk getirirsin muhtemelen
9070 i satabilirim fakat taksit ise o sıkıntıtaksitle almayı planlıyorum
ozaman nvidia al diye bilinçsiz yorumlara gerek yok40 yıl uğraşsam aldıramam sistemi kendi kazandığım parayla aldım ona kalsa 1050ti da bi 2-3 yıl daha kalacaktım