9070 XT'li Sistem yardım

sistemle ne yapıcaksın tam olarak

Arkadaşlar bu attığım linkteki sistem toplanır mı? Parçaları uyumlu mu? Fiyatı vs daha uyguna toplayabilir miyiz tek bir siteden? Bu fiyat bandına 5070 TI'lı sistem toplamak daha iyi olur mu? Yardımcı olur musunuz lütfen? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/S427RT89
böyle bir sisteme en azından 5070ti yakışırdı (işlemci 7800x3d olsa 5080 bile olabilir zorlasan) eğer hedef iş ise (çünkü üst düzey ssd falan koymuşsun) amd kart alma.

Anakart - İşlemci - PSU - Kasa için daha uygun noktalardan alınabilir Sinerji'den alma zorunluluğu yoksa.
Alternatif olarak da uyguna benzer ürünler var.
böyle bir sisteme en azından 5070ti yakışırdı (işlemci 7800x3d olsa 5080 bile olabilir zorlasan) eğer hedef iş ise (çünkü üst düzey ssd falan koymuşsun) amd kart alma.
9070 XT, 5070 TI'dan daha iyi bir kart.
5080'e en yakın kart hatta güncel olarak.
5080'den daha iyi olduğu yerler bile var.

Anakart - İşlemci - PSU - Kasa için daha uygun noktalardan alınabilir Sinerji'den alma zorunluluğu yoksa.

iş amaçlı ise dedim malum amd nvidia kadar iyi değil render vs. konusunda (tabi 9000 serisinde çok güzel toparladı onu da söylemek lazım)

sistemle ne yapıcaksın tam olarak
Genelde oyun oynayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak oyun oynamayı düşünüyorum.

Yer yer 5090 a da kafa tutuyormuş

Genelde oyun oynayacağım

o zaman güzel sistem, fakat eleştireceğim birkaç yer var

1- 100K'ya sistem alıyorsun ve ekran kartı geçen 31'e satılan bir kart :/ en azından 40k'lık bir şey olmasını beklerdim (5070ti olabilir, çıkınıca 9080xt olabilir)
2-Senin kararın ama oyun bilgisayarı için o kadar üst düzey bir ssd şart değil. 2tb olsun evet mantıklı ama kc3000 biraz profesyonel işi
3-başka sitelerden tek tek toplama ihtimalin varsa en azından 10k kadar ucuza toplayabilirsin. çünkü mesela o işlemci ayda bir (bazen 2 haftada bir) 20000'e satılıyor. şu anda bile normali 21.500 seviyesinde yani kafadan 5000 daha ucuz
4- ve son olarak estetik senin için çok önemliyse lafım yok ama masanın altına falan koyacaksan (ki büyük ihtimal koyarsın eşek kadar kasa) o kadar pahalı bir kasaya gerek yok sanki :)

ama yine de para sıkıntın yoksa alınabilir olmuş

Genelde oyun oynayacağım

oyunsa 9070 xt direkt

ben 93kya aldım tüm parçaları üst kalite 6-7 yıl rahat götürsün diye

1756122700145.webp

forza 5 2k tüm ayarlar en yüksekte gky 7

ram xpg falan al patriotta kronik sorunlu çıkabiliyo daha garanti olsun
o paraya 9070 xt nitro falan al

eğer bütçe 100k çıkıyosa 9080 xt için yeterli bütçen var bence bekleyebilirsin

kasa lian li lancool 217 aldım ben aşırı memnunum ona da bakabilirsiniz

işlemci soğutucu gaming gecesinden indirimden ucuza daha iyi model alsanız daha güzel olur

Son düzenleme:
o zaman güzel sistem, fakat eleştireceğim birkaç yer var

1- 100K'ya sistem alıyorsun ve ekran kartı geçen 31'e satılan bir kart :/ en azından 40k'lık bir şey olmasını beklerdim (5070ti olabilir, çıkınıca 9080xt olabilir)
2-Senin kararın ama oyun bilgisayarı için o kadar üst düzey bir ssd şart değil. 2tb olsun evet mantıklı ama kc3000 biraz profesyonel işi
3-başka sitelerden tek tek toplama ihtimalin varsa en azından 10k kadar ucuza toplayabilirsin. çünkü mesela o işlemci ayda bir (bazen 2 haftada bir) 20000'e satılıyor. şu anda bile normali 21.500 seviyesinde yani kafadan 5000 daha ucuz
4- ve son olarak estetik senin için çok önemliyse lafım yok ama masanın altına falan koyacaksan (ki büyük ihtimal koyarsın eşek kadar kasa) o kadar pahalı bir kasaya gerek yok sanki :)

ama yine de para sıkıntın yoksa alınabilir olmuş
Çok teşekkürler eleştirilerini dikkate alacağım. Sinerjiden olmak kaydıyla başka kasa önerin var mı acaba?

Geri