9070xt ekran kartımdaki coil whine derecesi normal mi

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım ve aşırı bir coil whine sesi var gibi. Videosunun linkini aşşağıya koyacağım. Videodaki hali 270w çekerken çıkardığı ses. Çektiği güç 300w a geldiğinde ses daha da artıyor bu kadarı normal midir.

Bende 9070 xt aldım pişman oldum. Kartta bi fan var uçak kalkıyor mübarek, elektrik trafosu

Bende 9070 xt aldım pişman oldum. Kartta bi fan var uçak kalkıyor mübarek, elektrik trafosu
Hocam modele göre değişir. Bende sapphire pulse modeli var. Gram fan sesi yok buz gibi çalışıyor kart. Bir tek bu coil whine sorunu var sanırım o da normal mi bilmşyorum

Arkadaşlar yeni rx 9070xt ekran kartı aldım ve aşırı bir coil whine sesi var gibi. Videosunun linkini aşşağıya koyacağım. Videodaki hali 270w çekerken çıkardığı ses. Çektiği güç 300w a geldiğinde ses daha da artıyor bu kadarı normal midir.

Hocam tamamen şans işi eğer ses çok yüksekse garantide değiştirirler tabi sesi çok yüksek olması lazım. Yada bekleyin genellikle kendi kendine azalıyor.

Hocam modele göre değişir. Bende sapphire pulse modeli var. Gram fan sesi yok buz gibi çalışıyor kart. Bir tek bu coil whine sorunu var sanırım o da normal mi bilmşyorum
Geçmiş olsun hocam. Ekran kartlarında bu sorun çıkıyor bazen.

hangi modelinde yaşadınız bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ses çok rahatsız ediyorsa ki ediyor gibi iade talebi oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum

Burda var hepsinin detaylı bilgileri.
64668.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri