9070XT Ekran Kartlı Sistem Toplama Önerileri

toplayıp geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwk43ABhBIEiwAvvMEB5fPlUKvPGz5qtGviWznRq1QSAOcrN3LgzbzAemO4L-ift2CU7ZIdhoCpJwQAvD_BwE

SSD

kasa+PSU

işlemci soğutucu

@watcher52 sistem bu hâliyle 74.569 lira yapıyor benden bilgili @jombo hocam var müsait olunca görüşlerini bildirir
eline sağlık çok güzel , kasa da güzel fakat 360mm sıvı desteği yok ömürlük kasa değil ama çok dert etmeye gerek yok.

eline sağlık çok güzel , kasa da güzel fakat 360mm sıvı desteği yok ömürlük kasa değil ama çok dert etmeye gerek yok.
desteği var sanırım sayfasında da gösteriyor

desteği var sanırım sayfasında da gösteriyor
forumda bir arkadaş 360mm takamadım 280mm aldım demişti :D yazıyor harbiden desteklediğini bilemedim.

forumda bir arkadaş 360mm takamadım 280mm aldım demişti :D yazıyor harbiden desteklediğini bilemedim.
bilmiyorum hocam yanlış bilgi de vermek istemiyorum :D yazanı söylüyorum bende

ya kasa çok iyi fan kalitesi hava akışı falan da dur ben bi detaylı bakayım.
güncelleme : vallahi 360mm desteği bulunuyor forumdaki arkadaş hata yapmış sanırım.
bilmiyorum hocam yanlış bilgi de vermek istemiyorum :D yazanı söylüyorum bende

ya kasa çok iyi fan kalitesi hava akışı falan da dur ben bi detaylı bakayım.
bir bakın hocam sitedeki fotoğraflarda 280mm takılı sanırım fakat desteklediği maksimum 360mm

bir bakın hocam sitedeki fotoğraflarda 280mm takılı sanırım fakat desteklediği maksimum 360mm
yani baktım 360mm desteği var evet forumdaki arkadaşın hatası olmuş o zaman :D

hocam durun yokmuş on panel içinmiş o değer ve bunu belirtmemişler gerçekten garip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

711KkT+pqXL.jpg

40bine 3 taksit 5070ti var onu almanı tavsiye ederm hocam, rami 6000mhz cl30 al boşuna fazla para verme. kasanın önde 360mm desteği var. öndeki fanları yukarı ve arkaya koyabilirsin. anakart bir tık fiyatı yüksek gibi. 11k civarına veya daha uygun b850 bulursan onu almanı öneririm.

ayrıca attığın m2 burada daha uygun
niye denk karta 5k fazla versin? ki 40-41 olanlar zaten palit gainward gibi leş markalar

chat gpt den baktım on panel 360 üst panel 280 diyor
güzel şüphelerim boşa çıkmamış :D yine klasik raijintek ponos veya bir tane kasa vardı adını unuttum onu çok öneriyorlardı o olur :D

güzel şüphelerim boşa çıkmamış :D yine klasik raijintek ponos veya bir tane kasa vardı adını unuttum onu çok öneriyorlardı o olur :D
olabilir valla bende kendi sitesinden baktım insan yazar bı ön üst diye :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,637
Üyeler
186,220
Son üye
Utku Kara
Geri