Neler Yeni

9070xt ve 5070ti PUBG

Ya tabii ki başka oyunlarda oynanıyor. Fakat %70 PUBG ağırlıkta. Yoksa direk PUBG oynamak için almıyorum tabii ki. Belki yayın Felan da açarim. Var bir hayalimiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle. Heveste var tabi. Gemide çalışıyorum, karada 2-3 ay kalıyorum maksimum e tabi o 2-3 ayda da kaliteli bir PC kullanmak istiyor insan. Yoksa 3060ti+5600 de 100-150fps alıyordu rahat oynadığım oyunlarda. Ama 240 monitör aldım, 240 in altına inmesini istemiyorum fpsnin
hocam bu aralar 3060 ti arıyordum elimden kaçırdım bir tane satmayı düşünüyor musunuz :D

Sattım ustam işlemciyle beraber ikisini 8.5k ya bı arkadaşa verdim.
hocam tam o fiyat ne diyecektim arkadaşa yazmışsınız :D ben 7ye 3060 ti alıyordum tam temiz gigabayte eagle adam başkasına satmış

hocam tam o fiyat ne diyecektim arkadaşa yazmışsınız :D ben 7ye 3060 ti alıyordum tam temiz gigabayte eagle adam başkasına satmış
Olması gereken fiyatlar ustam aslında. Bakma bizim insanımızın mali kıymetli DH de adamın biri 7900gre 20k ya koymuş zaten o kart 20kya sıfır satıldı. Ne yazıkki etik değerlerimiz kaybolmuş. Hep satıcıları sucluyoruz da biz tüketiciler de farklı değiliz. Adamlar piyasaya sürdüler 9070xt leri millet toplayıp sarı siteye koydu. Sonra millet olarak ülke olarak niye gelişmiyoruz diye soruyoruz.

Geri