Neler Yeni

9070xt ve 9700x'li beyaz sistem nasıl olmuş?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
musab yel

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
1) sistem iyi güzel
2) maalesef bilmiyorum
3) anakartın siyah olması bir şey değiştirmez çoğu yeri kapanıyor zaten
4) ramlerin cl30 versiyonu var ise gayet hoş olur
5) evet
6) güzel bir soğutucu işinizi görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
musab yel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) sistem iyi güzel
2) maalesef bilmiyorum
3) anakartın siyah olması bir şey değiştirmez çoğu yeri kapanıyor zaten
4) ramlerin cl30 versiyonu var ise gayet hoş olur
5) evet
6) güzel bir soğutucu işinizi görür
sağ olun hocam. internetten araştırdığım kadarıyla satıcı güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
musab yel
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
siyah kara
Anakart b850
İşlemci 7800x3d soğutucu phantom sprit
Ram patriot viper cl30 6000 mhx

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
75.609 tl yapıyor. hocam ama aynı parçaların siyah versiyonuyla toplarsanız 72 bin civarı yapar.
ben işlemci hariç herşeyi yüksek aldığımda 80 bin yapmıştı gayet iyi fiyat hayırlı olsun arkadaşın attığı ramler de iyidir tercih edebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Talip Engür
hocam her ne kadar 600-700 tl farkta olsa biraz fazla pahalı gibi. suruma göre değerlendirebilirim.

Hocam yanlış biliyorsam üstatlar düzeltsin sizin seçtiğiniz g.skill ram de yanlış görmediysem amd expo desteği yok sadede Intel XMP 3.0 desteği var anakart ta bakındığımda sadece amd expo destekliyor size o ramler uymaz bildiğim kadar ile anakart Intel XMP 3.0 desteği olsa ram i kullanmanıza engel değil ama tekrardan söylüyorum yanlışım varsa düzeltin birde ben olsam anakart bütçe yetiyorsa beyaz yapardım

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
Hocam yanlış biliyorsam üstatlar düzeltsin sizin seçtiğiniz g.skill ram de yanlış görmediysem amd expo desteği yok sadede Intel XMP 3.0 desteği var anakart ta bakındığımda sadece amd expo destekliyor size o ramler uymaz bildiğim kadar ile anakart Intel XMP 3.0 desteği olsa ram i kullanmanıza engel değil ama tekrardan söylüyorum yanlışım varsa düzeltin birde ben olsam anakart bütçe yetiyorsa beyaz yapardım
anakartı beyaz yapmaya hiç gerek yok zaten ekran kartı vs derken hiç gözükmeyecek dereceye geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
musab yel
hocam anakartın DDR 5 desteklemesi ram için yeterli değil mi?

Top Bottom