Öneri 90x40 mousepad önerisi

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Bütçe
600
90x40 600 lirayı azcık geçecek şekilde kaliteli mousepad lazım, cok onemli benim icin lutfen yardım edin

oyun icin olacak

Amazonda filanda satışları var iyidir nerede daha uygunsa oradan bakabilirsin tavsiye ederim .

Amazonda filanda satışları var iyidir nerede daha uygunsa oradan bakabilirsin tavsiye ederim .
bundan baska marka var mı bi arkadasıma sponsorluk gelmisti normalde bunu kullanmadıgı icin dlaga gecmistim bunu alsam kendime ihsnet etmis hissederim

bundan baska marka var mı bi arkadasıma sponsorluk gelmisti normalde bunu kullanmadıgı icin dlaga gecmistim bunu alsam kendime ihsnet etmis hissederim
Birçok marka var ancak f/p ürünü bana göre kendimde kullandığım için tavsiye ettim . şu modelini kullanıyorum lotr masa ahşap açık renk çok güzel duruyor .

Kendine ihanet etmek ne alaka ya. Bu fiyat aralığına KlasseGear iyi.
Arkadaşın daha iyi bir mouse padi varsa ve sponsor ürününü tanıtıp saldıysa bir sorun yok.

Alternatif olarak Hawk'ın ürettirdiği mouse padlere bakabilirsin.

Bunlar Çin üretimi oluyor. Genelde daha speed odaklı ve yüzeyi böyle serin oluyor. Açıkcası ben pek sevmiyorum. Havit'in geçen indirimden 90x40 6mm olanını aldım, Kraken serisi olarak geçiyor. Mouse padin yüzeyi benlik değil ve çabucak toz, yemek kırıntısı vb. düşünce belli oluyor. Ayrıca dikişleri de çok iyi değildi. Çinde ürettirilen mouse padlerde bu dikiş sorununa çok denk geldim. İnsanlara önermek için bir sürü farklı model deniyorum. Hawk ama bir tık daha özeniyor gibi duruyor öyle diyeyim. Çünkü koltuk tarafında iyi bir algıları var, o yüzden çok da ucuza kaçmıyor üretim yaptırırken.

Yerelde 90x40 KlasseGear bayağı iyi. Bunların üst firması tekstil, büyük ihtimalle kendileri üretiyorlar.

XRades önerenler vardı, onun 48x40 eskiden ürettiği (3-6 ay önce) mouse padini aldım. Kırışık geldi ve düzelmedi, yüzeyi Longteng (KlasseGear ₺1000 sattığı mouse pad) ile aynı oranlarda gözüküyordu ama alakası yok. Çok ağır olmayan ama güzel de kokmayan bir plastik kokusu vardı. Yüzeyde de fare iyi kaymıyordu. Kedilerim tırmalama pedi olarak kullanıyor. Tabii bu firma aldığı eleştirilerden mi artık bilmiyorum yeni tasarım mouse padler üretmiş. Ama fiyatlar ve bazı popüler markaların nam salmış ürünlerini isimlendirme olarak kullanma falan halen yerlerinde saydıklarını gösteriyor.

Porge var ama onların da ₺750 4mm sözde (3mm gibiydi çünkü elimde 3mm 70x30 KlasseGear PRO mouse pad var ve ondan daha ince gözüküyordu) mouse padini aldım. Başta mm hatalıydı, geldiği poşet gördüğüm en kötü poşetti. Bayburt'dan yollamışlar bu arada, aşağılamak için demiyorum ama büyük ihtimalle bu da Çin'de ürettirilip getiriliyor. Zaten ne kadar fazla tasarımı varsa o kadar Çin ürünü olduğunu söyleyebilirim. Neyse asıl sorun o ₺750 satılan ürünün, ₺250-400 arası satılan mouse pad yüzeylerinden pek de farkı yok. Baskı zaten yapıştırma, yapıştırma baskılar canlı gözükse de eğer yapışkan bir sıvı veya tozlanma olunca o kiri yüzeyden atman zorlaşıyor ve yıkama vb. çok rahat deforme oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,825
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri