- Reaksiyon skoru
- 2,421
Klavye ve fareyi kaplayan geniş mousepad 150₺ den 85 e dusuyor iyi fiyat lazimdi ben çektim masaustu icinne kadar iyi olabilir ki
normal kullanılan mousepadin altına masayı kapatması için alınabilir baya güzel görüntü oluşturuyorne kadar iyi olabilir ki
Bunu Mousepad olarak kullanmaktan çok masada güzel gözüksün diye alırsın. Ben öyle yapıyorum.ne kadar iyi olabilir ki
mecbur mouse pad lazımsa alınır dediğin gibiKlavye ve fareyi kaplayan geniş mousepad 150₺ den 85 e dusuyor iyi fiyat lazimdi ben çektim masaustu icin![]()
setup güzelmiş hocamBunu Mousepad olarak kullanmaktan çok masada güzel gözüksün diye alırsın. Ben öyle yapıyorum.
![]()
Teşekkürler.setup güzelmiş hocam
istediğim mantığa benzer setup güzelmişBunu Mousepad olarak kullanmaktan çok masada güzel gözüksün diye alırsın. Ben öyle yapıyorum.
![]()
o kod tek kullanimlik yani tekrar baska bir urunde denediginde kullandirtmiyor.eyvallah hocam kaptım bir tane. kod niye çalıştı onu anlamadım ilk alışverişe özel yazıyordu kodu yazınca oysa ki bin milmem kaçıncı alışverişimdi![]()
Bunu Mousepad olarak kullanmaktan çok masada güzel gözüksün diye alırsın. Ben öyle yapıyorum.
![]()
RX 570'e bu kadar anca. Fazla ilgi zarar.Kasa; Beni niye dışladın?