Neler Yeni

90x60 mousepad önerir misiniz

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yuşa Eskalen
Benim şahsi fikrim yıllardan beri aynı mouse padi kullanan bir espor oyuncusu değil isen aşağıda paylaştığım mouse padlerden birini alabilirsin. Bir mouse pade binlerce lira vermek çok gereksiz diye düşünüyorum.
Klasse Classic (210TL)
Klasse Pro Black Edition (445TL)

---Ben 200TL'e aldığım klasse classic kullanıyorum gayet de memnunum, düşünürsen pro modelini alabilirsin. Daha fazla bütçe ayırmak da gereksiz diye düşünüyorum yukarıda açıkladığım sebepten ötürü---
klasikle pronun farkı nedir

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
klasse classic almanı önermem oyun oynayan biriysen. Ofis için yapılmış ve bazı fare sensörleri algılanmıyor takılma veya hiç algılamama gibi sorun var. Ben bilmeden almıştım. Bunu farkettikten sonra Klasse longteng aldım e sporcular için yapılmış pad. Boyutu 40x40. Classic olanı bu mousepadın altına koydum. Hem masayı kaplamış hem klavyenin altına koymuş oldum iyi oldu böyle yapınca. Fps oyunlarında rekabetçi olmak istiyorum diyorsan 40x40 olan mousepadler daha iyi oluyor. Malzemesi farklı. Pürüzlü gibi biraz. Onun altında kalitesiz 120x60 falan ne varsa alırsın masayı kaplamak için koyarsın.

Ekler

• 13959.jpg
    13959.jpg
    136.9 KB · Hit: 15

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ömer Faruk Tay
Arkadaşlar 1k bütçe ile fps oyunlar için Mousepad önerir misiniz