...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
boykot yapacak saniz yapin oyun oynayamassiniz bu şekilde size kalmiş

Biliyordum böyle olacağını ama neyse. Kendi şahsi saçma sapan fikirleriniz rica ediyorum sizde kalsın. Sizler insan kalmamayı tercih edebilirsiniz. Bizlerin insan kalmaya çalışmasına salça olmayın yeter.

Trans haklarının desteklemeyerek omurgalı oldukları gösterdiler bence hayır
hem israil hamas savaşını ele alan bir kaç tane da bulunuyordu steamde

Biliyordum böyle olacağını am neyse. Kendi şahsi saçma sapan fikirleriniz rica ediyorum sizde kalsın. Sizler insan kalmamayı tercih edebilirsiniz. Bizlerin insan kalmaya çalışmasına salça olmayın yeter.
Destek verse ne yapacaksın? Oyun oynamayı mı bırakacaksın?

destekliyor aga steam hesabını acil sil içindeki skinleri itemleri falan da çekiliş yapabilirsin :trpeepo:

Steam malum olaydan beri boykot listemde valla, düzeltmezlerse de o listeden çıkarmam kendileri bilir...
israili desteklemesinden falan değilde dolara geçtiğinden beri benimde aynı şekil bi oyun o kadar pahalı olmamalı dolara geçtiğinden beri 1 oyun dahi almadım

Haklısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorduğun soru bs ama genede sen bilirsin.
Peki bu durumda sen neden senin tabirin ile "Bs" konunun içerisine giriyorsun? Kendi kendini yerlere düşürme kardeşim. Ozellikle yazdım kendi saçma sapan fikirleriniz umrumda değil diye. Yine de salça olmaya çalışıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi sen söyle.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri