mehmettici
80+ Silver
boykot yapacak saniz yapin oyun oynayamassiniz bu şekilde size kalmiş
Steam malum olaydan beri boykot listemde valla, düzeltmezlerse de o listeden çıkarmam kendileri bilir...Steam i boykot edelim diyenler bile çıkar bu kafayla
Destek verse ne yapacaksın? Oyun oynamayı mı bırakacaksın?Biliyordum böyle olacağını am neyse. Kendi şahsi saçma sapan fikirleriniz rica ediyorum sizde kalsın. Sizler insan kalmamayı tercih edebilirsiniz. Bizlerin insan kalmaya çalışmasına salça olmayın yeter.
Haklısın.Bilişim Çağında Cahillik Tercihtir . KEKW
Sorduğun soru bs ama genede sen bilirsin.Steam israile destek oluyor mu? Lütfen sadece cevap yazınız.
Kendinizce düşünceleriniz kendinizde kalsın.
Yok öyle yok şöyle birbirimizin canını sıkmayalım. Teşekkür ederim.
Kesinlikle evet kardeşim. Gunde 1 saat zevk alacağım diye orada çocuklar bombalanmasin yeter ki. Destek vermeyen fps oyunlarıyla da idare ederim ben.Destek verse ne yapacaksın? Oyun oynamayı mı bırakacaksın?
israili desteklemesinden falan değilde dolara geçtiğinden beri benimde aynı şekil bi oyun o kadar pahalı olmamalı dolara geçtiğinden beri 1 oyun dahi almadımSteam malum olaydan beri boykot listemde valla, düzeltmezlerse de o listeden çıkarmam kendileri bilir...
İsrailden bahsetmedim zaten malum olay derkenisraili desteklemesinden falan değilde dolara geçtiğinden beri benimde aynı şekil bi oyun o kadar pahalı olmamalı dolara geçtiğinden beri 1 oyun dahi almadım
Peki bu durumda sen neden senin tabirin ile "Bs" konunun içerisine giriyorsun? Kendi kendini yerlere düşürme kardeşim. Ozellikle yazdım kendi saçma sapan fikirleriniz umrumda değil diye. Yine de salça olmaya çalışıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi sen söyle.Haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorduğun soru bs ama genede sen bilirsin.