Neler Yeni

...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş

omerudun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ömer Udun
küresel ekonomi var bir şekilde dolaysız olarak israile herkes destek veriyor zaten önemli olan uluslararası ticaretten men edilmesi israilin.
Peki sence bu nasıl mümkün olacak? Sen ben daha doğrusu biz almasak sence de kuresel olarak kısıtlanmaz mı?

Prot0type

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bahadır Atasoy
Peki bu durumda sen neden senin tabirin ile "Bs" konunun içerisine giriyorsun? Kendi kendini yerlere düşürme kardeşim. Ozellikle yazdım kendi saçma sapan fikirleriniz umrumda değil diye. Yine de salça olmaya çalışıyorsunuz. Ne diyeyim ben şimdi sen söyle.
ilk olarak Umrunda olmasa cevap veremezsin.
ikinci olarak düşünme özgürlüğü.
üçüncü olarak umrunda değilse takma.
Dördüncüsü hayatta bazı 'şeylerin' üzerine çok düşme, hayattan düşersin, teşekkürler iyi günler kardeşim.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Kürşat

şahin doğan

80+ Platinum
Peki sence bu nasıl mümkün olacak? Sen ben daha doğrusu biz almasak sence de kuresel olarak kısıtlanmaz mı?
Konuyu açan sen "bu konu ile alakalı mesaj atmayın" diyorsun ama atılan mesajlara "yapmayın" dediğin şeyi yaparak olayı büyütüyorsun. Konunun açılış amacını hemen ortaya çıkarma bari. Sinsiliğe puanım 10 üzerinden 2.
Sorunu cevabına gelirsek, yok kardeşim ben sen almazsak kısıtlanmaz. Sen sadece almadığını sanıyorsun.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Direk net bir desteği yok steam valve ayit oda halka arz bile değil tek bir kişi var oda gabe yani bilindiği kadarıyla söylüyorum bir destek yok ama dolaylı yoldan para akışı olabilir şahsen zannetmiyorum bu tarz destek ve para akışı büyük çoklu hissedarlar veya halka arz şirketlerde daha yaygın oluyor 2k veya EA (bunlar destek veriyor demiyorum örnek bakımından ve valve küçük şirket olarak saymıyorum)bu gibi fazla söz sahibi ve ortağı olan şirketlerde muhakkak yahudi yöneticiler oluyor ve her yahudi israile ve birbirlerine maddi destek sağlar yani

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
chade
// öncelikle belirteyim, israili desteklemiyorum. şu an yaptıkları açıkça insanlık suçu, olayları çok farklı noktalara taşıdılar. //
israili destekleyen firmaları boykot ediyoruz diyenleri her gördüğümde gülesim geliyor. yıllarca temizlik malzemesinden tut yiyecek içeceğe kadar insanoğlunun kullandığı her üründe israille bağlantısı olan firmalardan alışveriş yaptı herkes. senin benim aldığımız şeyler sayesinde adamlar para kazanıp silah vs üretti ve savaşa hazırlandı. savaş çıktıktan sonra boykot etsen ne değişecek? sen zaten adamlara silah yapma sürecinde destek olmuşsun ürünlerini alarak. silahları kullandıktan sonra mı ürünlerini almayalım diyorsun? evet farkındayım, boykot ediyoruz derken aslında israilin yaptıklarını desteklemediğinizi belirtmeye çalışıyorsunuz ama yok steam kullanmayayım yok marketten fanta, deterjan almayayım falan demek çok saçma geliyor yani.

Gif Man

80+ Gold
// öncelikle belirteyim, israili desteklemiyorum. şu an yaptıkları açıkça insanlık suçu, olayları çok farklı noktalara taşıdılar. //
israili destekleyen firmaları boykot ediyoruz diyenleri her gördüğümde gülesim geliyor. yıllarca temizlik malzemesinden tut yiyecek içeceğe kadar insanoğlunun kullandığı her üründe israille bağlantısı olan firmalardan alışveriş yaptı herkes. senin benim aldığımız şeyler sayesinde adamlar para kazanıp silah vs üretti ve savaşa hazırlandı. savaş çıktıktan sonra boykot etsen ne değişecek? sen zaten adamlara silah yapma sürecinde destek olmuşsun ürünlerini alarak. silahları kullandıktan sonra mı ürünlerini almayalım diyorsun? evet farkındayım, boykot ediyoruz derken aslında israilin yaptıklarını desteklemediğinizi belirtmeye çalışıyorsunuz ama yok steam kullanmayayım yok marketten fanta, deterjan almayayım falan demek çok saçma geliyor yani.
Ki Bu Olaylar Yıllardır Devam Ediyordu !

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Bir miktar küçülme sağlayabilir.Türkiye gibi diğer ülkelerde ticaretlerini askıya alması lazım.o zaman gerçekten etkisi büyük olur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,962
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom