Neler Yeni

...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Valveyi araştır
Microsoftu araştır
Teklif ver

omerudun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ömer Udun
Direk net bir desteği yok steam valve ayit oda halka arz bile değil tek bir kişi var oda gabe yani bilindiği kadarıyla söylüyorum bir destek yok ama dolaylı yoldan para akışı olabilir şahsen zannetmiyorum bu tarz destek ve para akışı büyük çoklu hissedarlar veya halka arz şirketlerde daha yaygın oluyor 2k veya EA (bunlar destek veriyor demiyorum örnek bakımından ve valve küçük şirket olarak saymıyorum)bu gibi fazla söz sahibi ve ortağı olan şirketlerde muhakkak yahudi yöneticiler oluyor ve her yahudi israile ve birbirlerine maddi destek sağlar yani
Şu konuyu açarken ki tek isteğim buydu. Sana sonsuz teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen Silemezsinki !
Daha yeni katıldım. Bilseydim açmazdım konuyu teşekkür ederim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Peki sence bu nasıl mümkün olacak? Sen ben daha doğrusu biz almasak sence de kuresel olarak kısıtlanmaz mı?
Olmaz türkiye yada ortadoğu ülkelerinin pazar payı bir avrupa yada amerika etmiyor hatta yanına yaklaşamıyorlar ondan dolayı aman aman bir etkin olmuyor ailem bunu anladıklarında boykot etmeyi bıraktılar tabi kişinin kendi kararı bende burda kendi fikrimi söylemiyorum

BGSGP

80+ Bronze
Konuyu Kilitleyebilirmisiniz !

@Mehmet Yılmaz , @Emre Zengin
IMG-20240323-WA0004.jpg

brsokcu

80+ Bronze
Kardeşim tamam israil soykırım yapıyorda sesinizi gücünüz yettiğince çıkarıyorsunuz tamam ama mağarada mı yaşayacaksınız anlamıyorum ki yok onu kullanma bunu boykot et. Mesela troy kart kullanmaya başladın mı visa ve mastercardları iptal ettin mi internet kullanmayı vıraktın mı(şuan o kanaldan konusuyoruz ama neyse ;)) iphone yada samsung telefonunu satıp general mobile aldın mı ?

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Ulan şu boykotçuları anlamak için IQ'mu düşürmem gerekiyor.
Bak şimdi güzel kardeşim şimdi maymuna anlatır gibi anlatacağım tamam mı?

Şimdi sen Filistin için İsrail'i boykot ettin, tebrikler ne güzel bir davranışta bulundun. Bütün dünya sana minnettar.
Peki ya bu savaş 5 yıl sonra unutacak ve tekrar İsrail ürünlerini almaya başlayacak mısın? Evet. Tepki gösterenlerin de %50'sinden fazlası bu özeni göstermeyecek (daha marketten aldığı ürünün içindekiler kısmını bile okuyup araştırmıyor bu insanlar.)

Peki o zaman tepkini nasıl göstermelisin? Steam'i boykot etmek yerine küreselde oyun satın alabileceğin bir alt yapı oluşturmalı ya da Türk Oyun yapımcılarını desteklemeli, yatırım yaparak Türk Lirasının ülke dışına çıkmasını engellemelisin.

Sizin şu anda yaptığınız şeyin "hiç bir anlamı yoktur."

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Yapabileceğin en büyük desteklerden biri visa veya mastercard kullanmamak olabilir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,384
İsim
Hacı
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler