Sen Silemezsinki !Gerek yok konuyu sileceğim. İstediğim cevaptan başka her şey yazıldı yeter...
Şu konuyu açarken ki tek isteğim buydu. Sana sonsuz teşekkür ederim.Direk net bir desteği yok steam valve ayit oda halka arz bile değil tek bir kişi var oda gabe yani bilindiği kadarıyla söylüyorum bir destek yok ama dolaylı yoldan para akışı olabilir şahsen zannetmiyorum bu tarz destek ve para akışı büyük çoklu hissedarlar veya halka arz şirketlerde daha yaygın oluyor 2k veya EA (bunlar destek veriyor demiyorum örnek bakımından ve valve küçük şirket olarak saymıyorum)bu gibi fazla söz sahibi ve ortağı olan şirketlerde muhakkak yahudi yöneticiler oluyor ve her yahudi israile ve birbirlerine maddi destek sağlar yani
Daha yeni katıldım. Bilseydim açmazdım konuyu teşekkür ederim.Sen Silemezsinki !
Olmaz türkiye yada ortadoğu ülkelerinin pazar payı bir avrupa yada amerika etmiyor hatta yanına yaklaşamıyorlar ondan dolayı aman aman bir etkin olmuyor ailem bunu anladıklarında boykot etmeyi bıraktılar tabi kişinin kendi kararı bende burda kendi fikrimi söylemiyorumPeki sence bu nasıl mümkün olacak? Sen ben daha doğrusu biz almasak sence de kuresel olarak kısıtlanmaz mı?
Rapor et kısmından konumu silin yaz gönder.Sen Silemezsinki !