Aynı kart ile aynı sorunu yaşadım çözümü şöyleydi:940mx herhangi bir oyuna girince aniden mhz düşürüyor bilgisayarı sıfırlamadan önce bu sorun yoktu ama sıfırladıktan sonra bu sorun ortaya çıktı yardım ederseniz sevinirim
60 dereceye gelene kadar 1100 mhzlerde taklıyor ama 60 dereceye gelince 405 mhz sabit oluyor o sıcaklık yeri bende yok nasıl açacağımAynı kart ile aynı sorunu yaşadım çözümü şöyleydi:
Asus GPU Tweak indir maksimum sıcaklığı önerim 72-73 yap çünkü 2-3derece daha yüksekte çalışıyor. Tekrar devam ederse oradaki mhz değerleri 10-20 düşür. Gpu voltaj da verme ekran kartı çöküyor.
Büyük ihtimal sende de 135 veya 405mhz sabitleniyordur ve sıcaklığın laptopa göre baya düşüktür 55-60
Ben asus gpu tweak 3 indirmiştim en aşağıda vardı. Advenced mod gibi bir şey varsa onun içinde de var60 dereceye gelene kadar 1100 mhzlerde taklıyor ama 60 dereceye gelince 405 mhz sabit oluyor o sıcaklık yeri bende yok nasıl açacağım
gpu tweak 3ü indirip bakacağım senin bilgisayarının 12gblik olan versiyonu var bendedeBen asus gpu tweak 3 indirmiştim en aşağıda vardı. Advenced mod gibi bir şey varsa onun içinde de var
Ben asus gpu tweak 3 indirmiştim en aşağıda vardı. Advenced mod gibi bir şey varsa onun içinde de var
Hedef kare hızının yanında gözükmesi lazımgpu tweak 3ü indirip bakacağım senin bilgisayarının 12gblik olan versiyonu var bendede
,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle bende sıcaklık yeri gözükmüyor
yok hocamHedef kare hızının yanında gözükmesi lazım
Pc yeniden başlatıp dene msi afterburner gibi diğer oc programları kapalı olsunyok hocam
tamamPc yeniden başlatıp dene msi afterburner gibi diğer oc programları kapalı olsun
şunu denetamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam yeniden başlattım
driverları güncelledim oldu teşekkür ederimşunu dene
filtre gibi sembol var ona bas sonra 2. fotoya gir
tikle onları
Rica ederim iyi oyunlardriverları güncelledim oldu teşekkür ederim
hocam sizin kullandığınız ayarları atabilirmisinizRica ederim iyi oyunlar
Ekran kartına fazla voltaj ve frekans verme hem çok ısınıyor hem de oyunda ekran çöküyor. Frekans max 20-40 ver