Çözüldü✓ 940mx Ani Mhz düşüşü

Rider

80+
Reaksiyon skoru
12
940mx herhangi bir oyuna girince aniden mhz düşürüyor bilgisayarı sıfırlamadan önce bu sorun yoktu ama sıfırladıktan sonra bu sorun ortaya çıktı yardım ederseniz sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
940mx herhangi bir oyuna girince aniden mhz düşürüyor bilgisayarı sıfırlamadan önce bu sorun yoktu ama sıfırladıktan sonra bu sorun ortaya çıktı yardım ederseniz sevinirim
Aynı kart ile aynı sorunu yaşadım çözümü şöyleydi:
Asus GPU Tweak indir maksimum sıcaklığı önerim 72-73 yap çünkü 2-3derece daha yüksekte çalışıyor. Tekrar devam ederse oradaki mhz değerleri 10-20 düşür. Gpu voltaj da verme ekran kartı çöküyor.

Büyük ihtimal sende de 135 veya 405mhz sabitleniyordur ve sıcaklığın laptopa göre baya düşüktür 55-60

Aynı kart ile aynı sorunu yaşadım çözümü şöyleydi:
Asus GPU Tweak indir maksimum sıcaklığı önerim 72-73 yap çünkü 2-3derece daha yüksekte çalışıyor. Tekrar devam ederse oradaki mhz değerleri 10-20 düşür. Gpu voltaj da verme ekran kartı çöküyor.

Büyük ihtimal sende de 135 veya 405mhz sabitleniyordur ve sıcaklığın laptopa göre baya düşüktür 55-60
60 dereceye gelene kadar 1100 mhzlerde taklıyor ama 60 dereceye gelince 405 mhz sabit oluyor o sıcaklık yeri bende yok nasıl açacağım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    497 KB · Hit: 31
  • Beğen
60 dereceye gelene kadar 1100 mhzlerde taklıyor ama 60 dereceye gelince 405 mhz sabit oluyor o sıcaklık yeri bende yok nasıl açacağım
Ben asus gpu tweak 3 indirmiştim en aşağıda vardı. Advenced mod gibi bir şey varsa onun içinde de var

Ben asus gpu tweak 3 indirmiştim en aşağıda vardı. Advenced mod gibi bir şey varsa onun içinde de var
gpu tweak 3ü indirip bakacağım senin bilgisayarının 12gblik olan versiyonu var bendede
,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1661183340784.png
bende sıcaklık yeri gözükmüyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Pc yeniden başlatıp dene msi afterburner gibi diğer oc programları kapalı olsun
tamam

yok hocam yeniden başlattım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    551.6 KB · Hit: 23
  • Beğen
tamam

yok hocam yeniden başlattım
şunu dene

filtre gibi sembol var ona bas sonra 2. fotoya gir

tikle onları

Ekler

• Ekr32an Alıntısı.PNG
    Ekr32an Alıntısı.PNG
    1.8 KB · Hit: 32
  • Ekra544545n Alıntısı.PNG
    Ekra544545n Alıntısı.PNG
    8.1 KB · Hit: 30
driverları güncelledim oldu teşekkür ederim
Rica ederim iyi oyunlar
Ekran kartına fazla voltaj ve frekans verme hem çok ısınıyor hem de oyunda ekran çöküyor. Frekans max 20-40 ver

Geri