❌İndirim Bitti! 9500 TL MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart

İyi fiyat satın aldım, iş Bankası 250 TL puan + 5 taksit yapıyor Amazon'da

siyah kasa topluyordum x670e tomahawk düşünüyordum ama 13 bin tl. bu ise 9500tl. arada çok büyük fark var. alınır mı aralarında çokta bir fark yok galiba değil mi ? anakartlar konusunda bilgisi olan ?

2. El almıştım kullanıyorum çok memnunum hakiki bir anakart kendileri

tamamdır buldum. aldım gitti. msi b550 gaming plus kullanıyorum 4 sene oldu özellikle debug ledi çok sefer işime yaradı bu 4 sene içerisinde. o yüzden msi'dan devam.

Son düzenleme:
300 TL farkla X670E PG Lightning varken yüzüne bakılmaz bunun.

MSI diye marka fanatizmine düşmeyin.

Link bırakamıyorum malum S1nerji yasaklı siteler arasında google dan anakart modelini aratıp bulun.

Opera Anlık Görüntü_2025-01-16_230227_www.youtube.com.png

x870 tomahawk 13bin tl.. x670e ye o parayı vermeye gerek yok.. wifi 7 desteği ve 8400 mhz bellek desteği var hem.. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCVV...33&creativeASIN=B0DCVVXK8D&linkCode=asn&psc=1
aldım artık. arada neredeyse 4 bin tl para var hocam. ben wifi ile ve 8000 li belleklerle ilgilenmiyorum çok. normal sıradan oyuncu ve video film dizi izleyicisiyim. o aradaki 4 bin TL'ye 2 adet 1'er tb ssd alırım. bir de tomahawk ile alakalı çok fazla sorun yaşayan kişinin yorumunu gördüm hem redditte hem youtube'da o yüzden gözümü korkuttu o kart benim o yüzden o karttan vazgeçtim bir ara almayı düşünmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri