Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Serdaaarr
Aynı fiyata çıkan 7800x3D nasıl 17K dan satılıyor o zaman?480 dolara bence bu fiyatlar normal ben daha fazla bekliyordum vergis, verginin vergisi, verginin ötvsi kar payı derken bence iyi fiyat
480'in içinde vergi, AMD'nin kârı, satan yerin kârı da var. Bize saplıyorlar basitçe.480 dolara bence bu fiyatlar normal ben daha fazla bekliyordum vergis, verginin vergisi, verginin ötvsi kar payı derken bence iyi fiyat
Kardeşim polonya da yaşıyorum tl bazında fiyatı 23500 tl479$ lık işlemciyi 23-24K dan itelemeye çalışan memleketin çakal firmalarına karşı tavrım;
şükretmiyolar hiç agaKardeşim polonya da yaşıyorum tl bazında fiyatı 23500 tl
480 dolar zaten vergili fiyatı480 dolara bence bu fiyatlar normal ben daha fazla bekliyordum vergis, verginin vergisi, verginin ötvsi kar payı derken bence iyi fiyat
Geçenki forumda normal bu fiyatlar insanlar alıyor satıcı da haklı diyen siz değil miydiniz hocam? Uyanık mı oldular şimdi?25 bine satan uyanıklar var
Hocam polanyada yaşamıyoruz biz, aynı MSRP ile çıkan 7800x3D şuan 17K civarı iken bu ürün daha performanslı ve yeni diye 23K dan iteleme derdindeler. Şu ülkeyi ve beş para etmez çakal firmalarını tanımasam söylediğine inanırdım da buranın kuralları ve işleyişi farklı maalsef.Kardeşim polonya da yaşıyorum tl bazında fiyatı 23500 tl
Madem öyle türkiye kadar vergi almayan bu ülke de neden fiyat böyle açıkla Bak tr yi asla savunmam herşeyi ile rezalet ama mantıklı değil dediklerin.Hocam polanyada yaşamıyoruz biz, aynı MSRP ile çıkan 7800x3D şuan 17K civarı iken bu ürün daha performanslı ve yeni diye 23K dan iteleme derdindeler. Şu ülkeyi ve beş para etmez çakal firmalarını tanımasam söylediğine inanırdım da buranın kuralları ve işleyişi farklı maalsef.