9800x3d cinebench sonuçlar nasıl?

Yok yok amaç zaten -30 girerek yüksek sıcaklık sorunu yaşayanların düşük sıcaklıkları yakalayabilmesi. +200 mhz ye rağmen. Arkadaşın dediği gibi farklı testler de yap sistemin stabil mi ona bak . r23 24 yeterli olmuyor.
tamamdır occt testi yapayım birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş diğer forumlara yazıyorum bitane mesaj atan yok ben anlamadım Allaha şükür burada yazan var

tamamdır occt testi yapayım birde

arkadaş diğer forumlara yazıyorum bitane mesaj atan yok ben anlamadım Allaha şükür burada yazan var
Yap ben -35 de sorun yaşamadım üstünde sıkıntı cıkmıştı occt de . Ama videodaki ayar işlemci için yeterli sürekli bios güncelleyince sabit değere ayarlayıp bırakıyorum.

ben bir şey daha soracağım niye puan hiç artmamış puanın artmaması normal mi?

ben bir şey daha soracağım niye puan hiç artmamış puanın artmaması normal mi?
Direkt -30 da mı başladın. -15 de başlayarak -5 düşürerek de yapabilirdin. Puanın artmaması normal değil. Artması lazım. Test yaparken frekansa bak bakalım

Direkt -30 da mı başladın. -15 de başlayarak -5 düşürerek de yapabilirdin. Puanın artmaması normal değil. Artması lazım. Test yaparken frekansa bak bakalım
Mesela ben +100 vererek -30 da 5315 MHz de 23.474 puan aldı. Max 79 dereceyi gördü

Mesela ben +100 vererek -30 da 5315 MHz de 23.474 puan aldı. Max 79 dereceyi gördü
tamamdır abi şimdi yaptım 24 bin aldım 86 dereceyi geçmedi teşekkür ederim konuya yardımcı olanlara

tamamdır abi şimdi yaptım 24 bin aldım 86 dereceyi geçmedi teşekkür ederim konuya yardımcı olanlara
Diğer testleri de yap, stabil çalışıyor mu diye. Restart atarsa yada ekran kilitlenirse voltajı ayarlaman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,573
Üyeler
187,065
Son üye
Utkuxzd
Geri