Yardım 9800X3D için nasıl bir sıvı soğutma önerirsiniz?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
İyi Sosyaller herkese.

Toplayacağım kasanın içindeki fanlar Lian Li olacağından ötürü bu fanları kontrol etmek için Lian Li'nin yazılımını yüklemem gerekecek. Haliyle sırf bu yüzden sıvı soğutucuyu da Lian Li alasım vardı ilk başta. Fakat Lian Li markasının tüm sıvı soğutucuları hakkında Reddit'te bir sürü şikayet konusu okudum ve bir tık soğudum yani. Ama eğer alınabilir derseniz sıvı soğutucuyu da Lian Li alabilirim.

Ben direkt şunu düşünüyordum: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html

Bu sıvı soğutucu Arctic'in en iyi sıvı soğutucusu. Üstündeki fanların statik basıncı 7 mmH2O. Epey iyi yani.

Fakat bu sıvı soğutucu yerine daha performanslı ve fiyat olarak da daha mantıklı bir sıvı soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
İyi forumlar herkese.

Ben direkt şunu düşünüyordum: https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html

Bu sıvı soğutucu Arctic'in en iyi sıvı soğutucusu.

Gerek fiyat olarak gerek de performans olarak daha mantıklı bir sıvı soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum.

Kasamın içindeki fanlar lianli olacağından ötürü bu fanları kontrol etmek için lianli'nin yazılımını yüklemem gerekecek. Haliyle sırf bu yüzden sıvı soğutucuyu da lianli alasım vardı ilk başta. Fakat lianli markasının tüm sıvı soğutucuları hakkında redditte bir sürü şikayet konusu okudum ve bir tık soğudum yani. Ama eğer alınabilir derseniz sıvı soğutucuyu da lianli alabilirim.
Zaten en iyi sıvı soğutuculardan biri bence alıp geç arkana bile bakmazsın. Biraz daha bütçe çıkarsan LCD ekranlı alırsın o da sadece görsel ve zevk işidir. Aksi takdirde soğutucu olarak zaten en iyilerinden.

• Beğen
Arctic'ten daha mı iyi bu hocam ? İkisi arasında çok fiyat farkı da yokmuş
Ben detayını bilmiyorum hocam sadece bu attığım siteye göre fikir amaçlı atmak istedim.

• Muhteşem
Zaten en iyi sıvı soğutuculardan biri bence alıp geç arkana bile bakmazsın. Biraz daha bütçe çıkarsan LCD ekranlı alırsın o da sadece görsel ve zevk işidir. Aksi takdirde soğutucu olarak zaten en iyilerinden.
LCD olarak ne önerirsiniz hocam ? LCD alıp biraz şova kaçsam mı bilemedim yani değer mi değmez mi. Mesela LCD olarak lianli galahad II 360 mm var. Fakat LCD ekran titremesi olmuş çoğu kişide. Ürün kronik sıkıntılı yani. Bunun dışında da LCD sıvı soğutucu ne alınır bilmiyorum

LCD olarak ne önerirsiniz hocam ? LCD alıp biraz şova kaçsam mı bilemedim yani değer mi değmez mi. Mesela LCD olarak lianli galahad II 360 mm var. Fakat LCD ekran titremesi olmuş çoğu kişide. Ürün kronik sıkıntılı yani. Bunun dışında da LCD sıvı soğutucu ne alınır bilmiyorum
hocam şu kasa çok tatlı duruyor kasadaki ekran sıvı soğutmadaki ekran yerine ama çok pahalıdır muhtemelen

hocam şu kasa çok tatlı duruyor kasadaki ekran sıvı soğutmadaki ekran yerine ama çok pahalıdır muhtemelen
Valla iyi duruyor harbiden ama işin afedersiniz bkunu çıkarmışlar :D Bu topa da girersem baya maliyet artar. Bir de o ekranı koyulan yere ben fan ekleyecem. Kasamda zaten yer olmayacak. Ama sıvı soğutucuyu LCD alabilirim. O konuda biraz kararsızım.

LCD ekran güzellik katıyor, pek anlamıyorum gneel olarak tavsiye verecek kadar ama Arctic'in en iyi sıvı soğutucu üreticisi olduğunu 3 senedir biliyorum. Kendimde araştırmıştım. Eğer arkadaşın attığı LCD iyiyse onu da alabilirsin ki deepCool da iyidir. İnternette ufak bir araştırmayla bulursun. Ama ben her zaman Arctic tercih ederim, kronik sorunlu bir ürünleri yok.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,239
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri