evet öyle de fiyatı uçuk şu an 360mm almak daha iyi olacaktır.Arkadaşlar premium bir hava soğutma alacağım 9800X3D için en iyi hava soğutma Noctua NH-D15 G2 LBC midir? Kasam MSI MPG Gungnir 300R uyumlu mudur?
Uyumlu ve hava soğutma olarak en temizi o ama fiyatı çok yüksek.Arkadaşlar premium bir hava soğutma alacağım 9800X3D için en iyi hava soğutma Noctua NH-D15 G2 LBC midir? Kasam MSI MPG Gungnir 300R uyumlu mudur?
Kankam sıvı soğutmaya yıllardır ısınamıyorum, Noctua U12A kullanmıştım. Çok memnundum.Uyumludur fakat bu paraya arctic liq cooler 360 falan almak varken neden hava soğutma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanda noctua estetiğine hiç uymuyor
Hocam hava soğutmadan yanayım ben halaevet öyle de fiyatı uçuk şu an 360mm almak daha iyi olacaktır.
Hocam almışken çoook uzun süreler kullanacağım o yüzden en iyisini alıp geçmek istiyorum alınır mı?Uyumlu ve hava soğutma olarak en temizi o ama fiyatı çok yüksek.
Bu fiyatlara almazdım şahsen. Nereden alacaksın? Yurtdışından mı gelecek?Hocam almışken çoook uzun süreler kullanacağım o yüzden en iyisini alıp geçmek istiyorum alınır mı?
Hocam sarı siteden noctuda nh-d15s alabilirsin bir tane ekstra fan alırsın on numara olurKankam sıvı soğutmaya yıllardır ısınamıyorum, Noctua U12A kullanmıştım. Çok memnundum.
Hocam hava soğutmadan yanayım ben hala
Hocam almışken çoook uzun süreler kullanacağım o yüzden en iyisini alıp geçmek istiyorum alınır mı?
Bu fiyatlara almazdım şahsen. Nereden alacaksın? Yurtdışından mı gelecek?
Çok yüksek hocam ya değmez bu fiyatlara.Noctua NH-D15 G2 LBC CPU Cooler AMD Optimised - 140mm / 140mm
Dual-tower CPU cooler, high cooling performance up to 250 W TDP, 8 copper heat pipes and galvanised cooling surface, two 140 mm fans with 1,500 RPM, LBC variant optimised for AMD socketswww.jumbum.com.tr
Noctua NH-D15 G2 LBC CPU Cooler AMD Optimised - 140mm / 140mm
Dual-tower CPU cooler, high cooling performance up to 250 W TDP, 8 copper heat pipes and galvanised cooling surface, two 140 mm fans with 1,500 RPM, LBC variant optimised for AMD socketswww.jumbum.com.tr
Birebir aynı soğutucu değil.![]()
Noctua Nh-d15, Premium Işlemci Soğutucusu, 2x Nf-a15 (kahverengi) - Fiyatı, Yorumları
Noctua Nh-d15, Premium Işlemci Soğutucusu, 2x Nf-a15 (kahverengi) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynı satıcı burda daha ucuz ve peşin fiyata 6 taksit