9800x3d icin sivi sogutma

Reaksiyon skoru
30
Iyi gunler 9800x3d icin sivi sogutma bakiyorum da butcem 14k falan yardimci olursaniz cok sevinirim (beyaz ve sinerjiden olursa daha iyi olur)

Son düzenleme:
Iyi gunler 9800x3d icin sivi sogutma bakiyorum da butcem 14k falan yardimci olursaniz cok sevinirim (beyaz olursa daha iyi olur)
Arctıc liquid freezer III 360MM beyaz white modelini kullanmaktayım yeni aldım çok iyi soğutuyor hocam tavsiye ederim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acelesi yoksa gaminggenden warframe pro beyaz bekleyebilirsin. Eğer 5500 TL stok yenilerlerse alabilirsin.

hocam sinerji olursa cok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

corsair 3500x hocam

360 sığar. Sıvı soğutmanın nirvanalarından birisi Arctic. En iyi performansı o verebilir.

Bu ürün de çok iyi. Ama hem pahalı hem geç teslimat. Sistem ile uyumlu olması gibi bir derdin yoksa arkadaşların önerdiği Arctic Pro'yu satın alabilirsin gönül rahatlığıyla.

360 sığar. Sıvı soğutmanın nirvanalarından birisi Arctic. En iyi performansı o verebilir.

Bu ürün de çok iyi. Ama hem pahalı hem geç teslimat. Sistem ile uyumlu olması gibi bir derdin yoksa arkadaşların önerdiği Arctic Pro'yu satın alabilirsin gönül rahatlığıyla.
Eskiden öyleydi de şimdi thermalright varken arctic hiç avantajlı olmamaya başladı. Attığım model LF3'ten daha sonuçlar veriyor fiyatı 5.500TL.

Eskiden öyleydi de şimdi thermalright varken arctic hiç avantajlı olmamaya başladı. Attığım model LF3'ten daha sonuçlar veriyor fiyatı 5.500TL.

Olabilir tabi. Teknoloji gelişiyor her gün. Arkadaşın da bütçe de sorunu olmadığı için fiyatı pek dert etmez.

Güzel attığınız

Geri