9800X3D ile çok fazla fps drop yiyorum neden olabilir

RevivâL

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
1080p de kullanıyorum sistemi yeni aldım özellikle lolde fpsyi 240 a sabitlesem bile hayvan gibi drop yiyorum neden olabilir anakart asrock x870 steel legend. ekran kartım asus 4070, ramlar 2x16, işlemci soğutucu arctic freezer 3pro

güç planı hangi seçenekte ona bak bi

aynı işlemciye sahibim lolde 8k da sürekli drop yiyiyor unutuyorum bazen software varsa mouse’un eğer 4khz ise 1k da deneyebilir misin

9800x3d ekran kartına çok yük bindiriyor olabilir.
kanka bilemiyorum artık başka forumlarda da gezdim 4060 ile bile kullanan varmış onda biostan smt diye bi ayarı açınca düzelmiş ben onu da yaptım olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemciye sahibim lolde 8k da sürekli drop yiyiyor unutuyorum bazen eğer software varsa mouse’un eğer 4khz ise 1k da deneyebilir misin
nası çekicem zenith pro softwarede var mı o

kanka bilemiyorum artık başka forumlarda da gezdim 4060 ile bile kullanan varmış onda biostan smt diye bi ayarı açınca düzelmiş ben onu da yaptım olmadı

nası çekicem zenith pro softwarede var mı o
kendi uygulaması varsa polling rate ayarı vardır

güç planını yüksek performansa al arkadaşın dediği gibi mouse 1khz al bende dead by daylight oyununda drop oluyordu mouse 8k çalıştığı için oluyormuş

fps drop bi çok sebebten olabilir olmadı çözünürlüğünü yükselt biraz

rapor oranı var ayarlarında baktım şimdi yt’dan 1000 hz çekersen düzelebilir

güç planını yüksek performansa al arkadaşın dediği gibi mouse 1khz al bende dead by daylight oyununda drop oluyordu mouse 8k çalıştığı için oluyormuş

fps drop bi çok sebebten olabilir
aldım hocam başka ne yapmam gerek

rapor oranı var ayarlarında baktım şimdi yt’dan 1000 hz çekersen düzelebilir
çektim şuan 1k da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,162
Üyeler