9950x3d daha iyi olacaktır.
Fiyatlar nasıl olur peki sizce ? 9950x3d'nin yani.Amd nin dediğine göre 9950X3D daha fazla FPS verecek.
Fiyat tahmini yapamam. Çünkü piyasa fiyatlarına bayağı zamandır ırak takılıyorum.Fiyatlar nasıl olur peki sizce ? 9950x3d'nin yani.
Fiyat olarak tahmininiz var mı peki ?Testleri net olarak ortaya çıkana kadar bunun bir cevabı olamaz.
Tahmini eğer yağlı yağlı şişirme fiyat olmazsa bence tahmin bu tabii ki artadabilir düşebilir 20 k bandında olur benceFiyat olarak tahmininiz var mı peki ?
9950x3d 'yi mi 20k bekliyorsunuz ? Ben 30'dan falan çıkar diye düşünmüştüm.Tahmini eğer yağlı yağlı şişirme fiyat olmazsa bence tahmin bu tabii ki artadabilir düşebilir 20 k bandında olur bence
Dediğim gibi tahmin bilemeyiz örnek verdim artar azalır piyasaya çıkınca bakmak lazım işte ama alacak olsam minimum 30 40 k bütçe ayiririm işlemci için9950x3d 'yi mi 20k bekliyorsunuz ? Ben 30'dan falan çıkar diye düşünmüştüm.
fps oyunlarında 7800x3d daha fazla fps veriyor hocam yanlışınız var.7000 serisinde 7950X3D en güçlüydü.