mscofieldd
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Bunu demeseydin iyiydi tam model nedir?msi aldım hocam
Bunu demeseydin iyiydi tam model nedir?msi aldım hocam
hayır hocam 2k ve bazen 4k da kullanacağım ama genellikle 2k bütçe ise 8-16bin arası olabilir2-4K umarım bütçe değildir o fiyattaki monitorle o sistem kullanılmaz. Parçaları atarmısın kısalım gerekirse daha iyi bir monitor alırsın. 2K ve üstüyse bu kadar işlemciye abanmana gerek yok 7800x3d bile fazlasıyla iyi fps veriyor
Görürde o anakart gram parasını haketmiyor.msi aldım hocam iş görmez mi b850 gaming plus
7800x3d al şunu çek sonra.hayır hocam 2k ve bazen 4k da kullanacağım ama genellikle 2k bütçe ise 8-16bin arası olabilir
Am5'te asus ve gigabyte harici alınmamalı tomahawk serisi özellikle msi'da çok sorun çıkardı servispoint desen ayrı bir rezalet diğer serilerde fazla sorun çıkmadı umarım sizde yaşamazsınız.msi aldım hocam iş görmez mi b850 gaming plus
2-4k kullanım senaryosunda gereksiz masraf.her türlü 9800
9850x3dye 25 bayılacağınıza 7800x3d 9700x ile falan ips yerine oled monitör alabilirsiniz. 190fps ips yerine 180fps ama oled daha iyi olur bencehocam 5070ti alacağım anakart b850 ramler 32gb işlemcide kararsız kaldım monitör ise ips düşünüyorum 2-4k
Eskisi kadar yok bakımını yapın.hocam oled'lerden korkuyorum yanıyor hurafesi var deniliyor bu yüzden yanaşmıyorum önerdiğiniz nasıl
Artık gelişti her marka koruma özellikleri koyuyor birazda bilinçli kullanıcıysanız korkmanıza gerek yok.hocam oled'lerden korkuyorum yanıyor hurafesi var deniliyor bu yüzden yanaşmıyorum önerdiğiniz nasıl
7800x3d örneğin 150 yerine 155-160 fps alayım dersende 9800x3d aralarında aşırı bir fark yokİkisi de aynı fiyat olsaydı tercihiniz hangisi olurdu (kullanım amacı sadece oyun.)
Eskisi kadar yok bakımını yapın.
hocam internetten baktımda saf su ile ekranı temizlemek ve güneşten koruyun diyor, bakımtan kastınız bu mu?Artık gelişti her marka koruma özellikleri koyuyor birazda bilinçli kullanıcıysanız korkmanıza gerek yok.