Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,083
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben şöyle diyeyim bazen Twitch'de yayın açıyorum kafama eserse tabii.siz insanların bilgisayar kullanımındaki tek amacını oyun oynamak mı zannediyorsunuz? eğer öyleyse downgrade tabi ki
Genellikle PUBG'de vuruş editlerimi kaydedip NVİDİA'dan alıp canva uygulamasından filan editler yapıyorum uğraşıyorum başka sitelerde filan.
Birde çoklu çekirdek her zaman daha çekici geliyor bana hani 9800x3D aldığım zamanlarda da aklım çoklu çekirdekli işlemcilerde kalmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080P oynamadığım için artık pek downgrade olmaz gibi hocam haksız mıyım ? bir yerde yanılıyorsam uyarırsan çok mutlu olurum.Hayır sunucu sistemleri ve render ağırlıklı işler için 96 çekirdek olduğu içinoyunlardaki en güçlü işlemciler x3d olanlar 7600x3d 9800x3d 9950x3d gibi. Nasıl güç arıyorsan ona göre seçersin çekirdek sayısı yüksek işlemciler yayın render vb şeylerde iyidir oyunlar içinde tabi gerekli ama L3 fps gerektiren oyunlarda (valo lol cs vs) daha önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yayın yapmıyorsa 3d render almıyorsa 9800x3dden 9900xe çıkmak oyun performansında downgrade olacak tabi
4K monitörüm var.
Ne gibi bir fps farkı olur ? ama redditte veya başka forumlarda yazdım hiç fps farkı olmaz sadece çoklu çekirdek rahatlığına kavuşursun zaten 4K oynadığın için 9800x3D ile aynı olur dediler FPS'lerin oyunlarda dediler doğru mudur ?