🔥İndirim 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

12 prosu da düşmez mi bunumu alsak daha iyi yoksa prosunu mu beklemek mantıklı arkadaşlar Samsung S10 yada S21 ile kıyaslarsak hangileri daha mantıklı olur? Seçim konusunda

Nothing phone 1 daha mantıklı, 12 pro seviyesinde bir cihaz, gidip 12+ almak bence mantıksız
Ama yazılım desteği yokmu 12+ yada pronun ayrıca S20 yada S21 ilede kıyaslarsak hangisi daha iyi mesela?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel bir cihaz almak istiyorum açıkçası

Ama yazılım desteği yokmu 12+ yada pronun ayrıca S20 yada S21 ilede kıyaslarsak hangisi daha iyi mesela?

Güncel bir cihaz almak istiyorum açıkçası

nasil calisir emin olmamakla beraber realme 12+ android 16 alacak.

Ziraat ve garanti kart olanlar bu bankaların kampanyaları ile 500tl iade alabilirsiniz uygulamasından kampanyaya katılıp.

Güncelleme hariç kıyaslarsak S20 S21 Nothing 1 12+ 12 Pro hangilerini tercih etmekte fayda var?

önce verdigim linkten bu tellerin soclarinin aldigi gpu scoreleri karsilastirin (cunku g99 cihaz bile akici calisiyor sikinti yok tek fark grafik motorlarinda onu da video kayit veya fotograf islerken veya oyun oynarken anlarsiniz.)

sonra android surumunun sizin icin ne kadar onemli olduguna karar verin. cunku bazi uygulamalar eski surumlerde calismayacak. su an guncelde android 16 cihazlarin satildigini dusunursek ona gore kiyaslama yaparsiniz ( yani android 14le kutudan cikan bir cihaz aslinda 2 jenerasyon eski)

ve son olarak epeyden ozellik karsilastirmasi yapin. sizin icin kamera mi onemli, oyun oynuyorsaniz islemci mi onemli, yoksa benim yaptigim gibi 2 sene once tecno pova 4 8/128 i 5.999tlye aldim kutudan android 12yle cikiyordu. 2k cozunurlukte videolarla 50mp fotolarla 128gbyi aninda doldurdum bir de 4k video ceken cihaz alsam heralde 128gb almam. android 12yi 2 sene once aldigim cihazda kullaniyordum simdi de ayni surumlu nothing phone 1 almam diyenlerdenseniz nothing olmaz mesela 😀

dolayisiyla kullanici profiline gore degisir.

Nothing i kendime(oyun oynadığım için) realme de annemw almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?

Nothing i kendime(oyun oynadığım için) realme de annemw almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?

her ne kadar realme guzel olsa da belki annen a16 5g 8/256 veya a17 5g 8/256 gibi cihazlarda arayuzunden dolayi daha rahat edebilir. ama daha kotu cihaza daha fazla para vermem diyorsan realme de uygundur. dedigin gibi sen oyun oynadigin icin sana da nothing iyidir.

ilk sipariş verenlerdenim hala alındı kısmında. bu arada yeşili stoklara eklendi. önce 15k sonra 12k. bakalım o ne zaman düşecek

Bende taksitle aldım ama kredi kartı değil, hepsiburada limiti ile. Sizinki acaba kredi kartı olduğu için mi iptal olur?

Bu arada yeşili bende gördüm yukarıda arkadaş paylaşmış. Halen 12000 görünüyor, bilgilerinize.

Sonunda. Hayırlı olsun😀

sipariş kargoya verildi hayırlı olsun.

gsmarenadan yazili testi ve youtubeden video incelemeyi de almayi dusunen arkadaslar inceleyebilir.

Son düzenleme:
her ne kadar realme guzel olsa da belki annen a16 5g 8/256 veya a17 5g 8/256 gibi cihazlarda arayuzunden dolayi daha rahat edebilir. ama daha kotu cihaza daha fazla para vermem diyorsan realme de uygundur. dedigin gibi sen oyun oynadigin icin sana da nothing iyidir.

sipariş kargoya verildi hayırlı olsun.

gsmarenadan yazili testi ve youtubeden video incelemeyi de almayi dusunen arkadaslar inceleyebilir.
Hocam debloat listim var lazım olursa😛

urun tam kargoya verildi 250tl kupon geldi arkadaslar. yeni alacak olanlar eger sepette gozukuyorsa kullanmayi unutmayin.

urun tam kargoya verildi 250tl kupon geldi arkadaslar. yeni alacak olanlar eger sepette gozukuyorsa kullanmayi unutmayin.

ulan hb ver millete 500tllik kupon da ogrenciler de bassin 9.499tlden.

kutudan adaptor + kilif + ekrana uygulanmis film de cikiyor 5 kurus masraf etmiyor millet.

Ekler

• Screenshot_20251111-211548.webp
    Screenshot_20251111-211548.webp
    77.4 KB · Hit: 35
bu ürünü aldım az önce oldu. e ticarette 1200 e kadar bonus olandan 500 geldi. diğeri de 175 (+25 garanti pay)
garantipay ile np1 aldım 500 gelmedi o attığım 300 de gelmedi sadece 175 geldi garip bi banka ya bu niye vermedi şimdi anlamıyorum ya

Gt2 pro ile bir kere dilimiz yandi bir daha realme bedava verse telefonunu kullanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri