Nothing phone 1 daha mantıklı, 12 pro seviyesinde bir cihaz, gidip 12+ almak bence mantıksız12 prosu da düşmez mi bunumu alsak daha iyi yoksa prosunu mu beklemek mantıklı arkadaşlar Samsung S10 yada S21 ile kıyaslarsak hangileri daha mantıklı olur? Seçim konusunda
Ama yazılım desteği yokmu 12+ yada pronun ayrıca S20 yada S21 ilede kıyaslarsak hangisi daha iyi mesela?Nothing phone 1 daha mantıklı, 12 pro seviyesinde bir cihaz, gidip 12+ almak bence mantıksız
Ama yazılım desteği yokmu 12+ yada pronun ayrıca S20 yada S21 ilede kıyaslarsak hangisi daha iyi mesela?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncel bir cihaz almak istiyorum açıkçası
Güncelleme hariç kıyaslarsak S20 S21 Nothing 1 12+ 12 Pro hangilerini tercih etmekte fayda var?nasil calisir emin olmamakla beraber realme 12+ android 16 alacak.
Güncelleme hariç kıyaslarsak S20 S21 Nothing 1 12+ 12 Pro hangilerini tercih etmekte fayda var?
Nothing i kendime(oyun oynadığım için) realme de annemw almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?
ilk sipariş verenlerdenim hala alındı kısmında. bu arada yeşili stoklara eklendi. önce 15k sonra 12k. bakalım o ne zaman düşecek
Bende taksitle aldım ama kredi kartı değil, hepsiburada limiti ile. Sizinki acaba kredi kartı olduğu için mi iptal olur?
Bu arada yeşili bende gördüm yukarıda arkadaş paylaşmış. Halen 12000 görünüyor, bilgilerinize.
Sonunda. Hayırlı olsun![]()
Hocam debloat listim var lazım olursaher ne kadar realme guzel olsa da belki annen a16 5g 8/256 veya a17 5g 8/256 gibi cihazlarda arayuzunden dolayi daha rahat edebilir. ama daha kotu cihaza daha fazla para vermem diyorsan realme de uygundur. dedigin gibi sen oyun oynadigin icin sana da nothing iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sipariş kargoya verildi hayırlı olsun.
![]()
Realme 12+ review
The Realme 12 family is sprawling, so to say, and now includes five phones - Realme 12, Realme 12 Pro, Realme 12 Pro+, Realme 12x. The fifth and finalm.gsmarena.com
gsmarenadan yazili testi ve youtubeden video incelemeyi de almayi dusunen arkadaslar inceleyebilir.
urun tam kargoya verildi 250tl kupon geldi arkadaslar. yeni alacak olanlar eger sepette gozukuyorsa kullanmayi unutmayin.
garantipay ile np1 aldım 500 gelmedi o attığım 300 de gelmedi sadece 175 geldi garip bi banka ya bu niye vermedi şimdi anlamıyorum yabu ürünü aldım az önce oldu. e ticarette 1200 e kadar bonus olandan 500 geldi. diğeri de 175 (+25 garanti pay)