Neler Yeni

A ehliyet için sağlık raporu

mea554477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Emin Akan
A2 ehliyete sahibim A ehliyete yazıldım sağlık raporu için sağlık ocağina gittim ama yazıları okuyamadığim için hastaneye yönlendirdi.

Hastane gitmedim daha. Gidersem bana kesin artık gözlükle ehliyet kullanacaksın falan diyecekmi bilgisi olan varmıdır.gözlükle arac kullanmak istemiyorum lensle falan hayatta uğrasamam göz çizdirme içinde param yok. Bilen varsa kesin gözlük tak dermi doktor görüsüm kotu degil hayatımi etkilemiyor
Bi abimde özel hastaneden alabilirsin dedi varmıdır bilginiz

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Ali Mert Okuducu
Yazıları okuyamiyorsan araç sürmen sıkıntılı değil mi?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Renk körlüğü yoksa yazıları okuyamaman ehliyeti almana engel olmaz bence

Gözlüklü kullanma zorunluluğu diye bir şeyde duymadım

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Osman
A2 ehliyete sahibim A ehliyete yazıldım sağlık raporu için sağlık ocağina gittim ama yazıları okuyamadığim için hastaneye yönlendirdi.

Hastane gitmedim daha. Gidersem bana kesin artık gözlükle ehliyet kullanacaksın falan diyecekmi bilgisi olan varmıdır.gözlükle arac kullanmak istemiyorum lensle falan hayatta uğrasamam göz çizdirme içinde param yok. Bilen varsa kesin gözlük tak dermi doktor görüsüm kotu degil hayatımi etkilemiyor
Bi abimde özel hastaneden alabilirsin dedi varmıdır bilginiz
Gözlük takacaksın diyorsa takacaksın. Etik olmayan bir dünya çözüm mevcut.
Tak. Hem kendin için hem bizim için.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özele para bayılmana gerek yok devlete gidip muayene oluyorsun numarana göre gözlük alıyorsun. Daha sonra tekrar sağlık ocağından gözlükle muayene oluyorsun. Ehliyetine gözlük ibaresi ekleniyor.

Top Bottom