A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik test

turquoise.blue

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani optimizasyon kötü diyebiliriz. AMD kart kullanıyorsanız yine Ultra ayarlarda RSR kullanarak daha iyi akıcılık sağlayabiliyorsunuz test ettim. Oyun henüz FSR desteği sunmadı sunduğunda AMD kullanıcıları için daha verimli olacaktır.

Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani optimizasyon kötü diyebiliriz. AMD kart kullanıyorsanız yine Ultra ayarlarda RSR kullanarak daha iyi akıcılık sağlayabiliyorsunuz test ettim. Oyun henüz FSR desteği sunmadı sunduğunda AMD kullanıcıları için daha verimli olacaktır.

30 fps ne abi 6-7k veriyorsun

Orta grafik de ne alıyorsun. Ve de yüksek ayarda

30 fps ne abi 6-7k veriyorsun
22FPS,600x800(!)

1666799586017.png

rx6600 bunu veriyosa 3060 ne verir acaba

6600 bile 30-40fps veriyorsa benim 1650ti ezilir bu oyunda

Orta grafik de ne alıyorsun. Ve de yüksek ayarda
Yüksek ayarlara aldığımda inan çok şey değişmedi. Tuhaf bir sorun var oyunda; yükseğe aldığımda hatrı sayılır bir fps farkı vermeliydi. orta ayarda denemedim ama FSR yi açıp 1366*768 den 1080p ye upscale edince yine ultrada 60-80 fps arasında dolaşıyorda kapalı allan bir bölümde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,483
Üyeler
184,318
Son üye
mamy1059
Geri