Fevkalade 80+ Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 318 Reaksiyon skoru 94 20 Eylül 2023 #1 A Way Out'u bir kişi alınca diğer kişinin almasına gerek yok diye bir şey duydum yani bir kişi alınca diğer kişiyle birlikte oynanıyormuş bu doğrumu?
A Way Out'u bir kişi alınca diğer kişinin almasına gerek yok diye bir şey duydum yani bir kişi alınca diğer kişiyle birlikte oynanıyormuş bu doğrumu?
Knnmw 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7,094 Reaksiyon skoru 3,429 20 Eylül 2023 #2 Obi Wan Kenobi yazmış: A Way Out'u bir kişi alınca diğer kişinin almasına gerek yok diye bir şey duydum yani bir kişi alınca diğer kişiyle birlikte oynanıyormuş bu doğrumu? Devamı için tıklayın... Doğru biz öyle oynamıştık ama bazen arkadaş davet attığında gelmiyordu biraz uğraştık yani.
Obi Wan Kenobi yazmış: A Way Out'u bir kişi alınca diğer kişinin almasına gerek yok diye bir şey duydum yani bir kişi alınca diğer kişiyle birlikte oynanıyormuş bu doğrumu? Devamı için tıklayın... Doğru biz öyle oynamıştık ama bazen arkadaş davet attığında gelmiyordu biraz uğraştık yani.
Fevkalade 80+ Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 318 Reaksiyon skoru 94 20 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Knnmw yazmış: Doğru biz öyle oynamıştık ama bazen arkadaş davet attığında gelmiyordu biraz uğraştık yani. Devamı için tıklayın... hmm tamamdır teşekkürler
Knnmw yazmış: Doğru biz öyle oynamıştık ama bazen arkadaş davet attığında gelmiyordu biraz uğraştık yani. Devamı için tıklayın... hmm tamamdır teşekkürler