A1 Ehliyet İle MT-25 Kullanırsam Ne Olur?

Bunu sadece polise yakalanmak olarak düşünme kardeşim. Ben emniyet mensubuyum. 1.5 yıldır motosiklet sürüyorum. Normalde bana kimse ehliyet sormaz etmez. Ama ben birine çarparsam suçlu olmayayım diye gittim ehliyet aldım. Gerçi bizim ehliyetler sınavsız oluyor ama olsun yinede sonuç olarak motor sürmeyi biliyorum dominar 400 üm var. 1.5 yıldır aktif olarak sürüyorum. Senin yaşın tutmadığı için alamıyorsun galiba. Bu durumda karar senin. Birine vurdun mu haklı da olsan haksızsın. Senin bu motoru sürecek ehliyetin yok derler .
Haklısınız , sanırım 125CC kategorisine geri döneceğim. Naked 125cc öneriniz var mı ? 90ktl civarı.

Haklısınız , sanırım 125CC kategorisine geri döneceğim. Naked 125cc öneriniz var mı ? 90ktl civarı.
Kanka ben motor tavsiyesi vermiyorum ya sonra bişey oluyor kendimi suçlu hissediyorum. Ama aklında varsa marka model Facebook sayfalarında bu markaların modellerin sayfaları var oralara gir konu aç sor. Sana artılarını eksilerini söylerler. Ben Dominarı alırken tereddüt ettim. Dedim Bajaj acaba kaliteli midir nedir. Sonra girdim Dominar facebook sayfasına sordum. Motoru KTM nin miş. 2021 sonrası UG modellerinde kronik sorunlar kalkmış dediler. Bende gittim aldım maşallahı var henüz arıza vermedi 5 bin km oldu. Ondan öncesinde de Forza 250 vardı. Vitesliye geçmek istediğim için satmıştım. Sende böyle yap Facebook sayfalarına sor.

bunu ehliyet yeterliliği gibi düşünmen bence. malum motorların fark edilme oranı bir hayli düşük sen çarpmasan bile biri sana çarpsa kaza yapsan sen haksız sayılıyorsun bilgin olsun.

bunu sadece maddi kazalarda hak vs. olarak düşünmeyin. yolda giderken bir çocuk yola atlasa başını vursa ölse senin ehliyetin yetersiz olduğu için bu trafik kazası değilde cinayet şeklinde geçiyor tüm hayatını hapiste geçirirsin ehliyetinin yettiğine bin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,142
Üyeler
175,169
Son üye
Soyuh
Geri