A2 Alabiliyorsan Daha İyi Olur .Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi 2025 güncel A1 125cc motor ehliyeti toplam ne kadar acaba para biriktirip yazılmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler![]()
Sanırım bir kural vardı 24 yaşına kadar a2 alabiliyorsun 24 ten sonra a1 alabiliyorsun ama emin değilimA2 Alabiliyorsan Daha İyi Olur .
bilgileri çorba etmişsin hocam 17deb sonra a1 18den sonra a2 alınıyorSanırım bir kural vardı 24 yaşına kadar a2 alabiliyorsun 24 ten sonra a1 alabiliyorsun ama emin değilim
Ben direkt a sınıfı ehliyet ile karıştırdım pardonbilgileri çorba etmişsin hocam 17deb sonra a1 18den sonra a2 alınıyor
Hocam ben tam 16 yaşındayım gelecek Kasım ayında 17 olucam 16 yaşında alamıyor muyumbilgileri çorba etmişsin hocam 17deb sonra a1 18den sonra a2 alınıyor
3 ünün toplam fiyatı nedir ?Hocam alabiliyosan direkt A ya da A2 al, a1 kadar gereksiz bir ehliyet yok.
A1 almadan A2 alabiliyor muyum onun fiyatı ne kadar toplamA2 Alabiliyorsan Daha İyi Olur .
Hayır hocam 16 yaş A1 18 yaş A2 diye biliyorumbilgileri çorba etmişsin hocam 17deb sonra a1 18den sonra a2 alınıyor
Hocam ben tam 16 yaşındayım gelecek Kasım ayında 17 olucam 16 yaşında alamıyor muyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 ünün toplam fiyatı nedir ?
A1 almadan A2 alabiliyor muyum onun fiyatı ne kadar toplam
Hocam bence de A veya A2 mantıklı A1 gereksiz sadece 125 ccHocam alabiliyosan direkt A ya da A2 al, a1 kadar gereksiz bir ehliyet yok.
Hocam A2 almak için önce A1 almak gerekmiyor mu birde A2 ye yaşım yetmiyor 2 yıl varBildigim kadarıyla her yukseltmede aynı parayı veriyorsun. A1 çok kısıtlı bende pişmanım aldığıma. En az A2 al
Yaşım yetmiyor onlaraHocam bence de A veya A2 mantıklı A1 gereksiz sadece 125 cc
A2yi 18 yaşında alabiliyorsun. Bende onu diyorum 18e kadar beklen A2 al 2 kere para verme. A1 aşırı gereksizHocam A2 almak için önce A1 almak gerekmiyor mu birde A2 ye yaşım yetmiyor 2 yıl var
Yaşım yetmiyor onlara