Değeri yok aldığın fiyata bile satamazsın tanesini 20 liraya zor satarsınson kutunun değirini bilen varmı action serisi galiba bulamadım hiçbiyerde
Hangi supra .dSupra'ya talibim hocam
İlk kutudaki beyaz araba Supra değil mi?Hangi supra .d
Dhnegewbwiqpowpege alakası yok o Honda prelude 98İlk kutudaki beyaz araba Supra değil mi?
Hw arabaların bazı modelleri çok iyi nadir bulunuyor zaten o modeller.Hot wheels arabaları güzel değil hem çok küçük hem detayları az. Onun yerine 1:28 boyutlarında araçlar bin kat daha iyi
Knk elimde 1:28 vs arabalar dolu inan bana hw nin hepsi 1:28 in 1 tanesi yapmaz. Pazarda satılan arabalar gibi. İnternetten araba modelleri arat demek istediğimi anlarsin.Hw arabaların bazı modelleri çok iyi nadir bulunuyor zaten o modeller.
Bak mesela o güzel modellerden birisi gayet detaylı
Hw koleksiyonu yapıyorum her model alınmaz tabii ki hw alacaksan her sene çıkan belli başlı modeller var onları alacaksın zaten çer çöpe para verilmezKnk elimde 1:28 vs arabalar dolu inan bana hw nin hepsi 1:28 in 1 tanesi yapmaz. Pazarda satılan arabalar gibi. İnternetten araba modelleri arat demek istediğimi anlarsin.
Hw arabaların bazı modelleri çok iyi nadir bulunuyor zaten o modeller.
Bak mesela o güzel modellerden birisi gayet detaylı
bunlar para ediyomu al satını yapan var snrm değerli oaln modellerina101 de gördüm kutusunu yeni gelmiş hemen açtırdım tanesi 179tl 4 tane aldım
son kutunun değirini bilen varmı action serisi galiba bulamadım hiçbiyerde